Miha_1st 119 Napisano May 22, 2016 Share Napisano May 22, 2016 http://www.automobilemag.com/news/2016-mazda-mx-5-cup-racing-car-costs-53000/ Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 23, 2016 Share Napisano May 23, 2016 Quote 1.6.2 - Chat app : fixed flicker when receiving message and app is locked - Chat app : added bold and italic font style support (BOLD=1, ITALIC=1) - Changed advertising billboards backgrounds from Black Cat County - Small changes in the MX5 Cup rear suspension bump steer, electronics and brake bias. - Improved MX5 Cup car tyre heating. - Modified RX7 stock camber setup range - Improved Supra Drift steering geometry - Improved AE86 steering geometry - Corrected Supra front splitter active aero. Now it activates after 60mph/98kmh (it was wrongly set at 60kmh) - GT3 and GT2 cars have now a default setup with longer 6th or final gear ratio to aid AI with higher top speeds on circuits with long straights - Some fine tuning on GT3 Balance of Performance - Fixed backfire issue on Toyota AE86 Tuned - Fixed cameracar sounds for cars of Japanese Pack - Fixed Nissan GT3 leds timing - Improved livery selection previews in the UI - Full window mirror texture for Oculus - Oculus pixel per display is now available as setting in Documents/Assetto Corsa/cfg/oculus.ini [SETTINGS] PIXEL_PER_DISPLAY 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 26, 2016 Share Napisano May 26, 2016 Quote 1.6.3 - Lamborghini Huracán rear ligths updated to latest racing specs - Fixed random bug causing a wrong position in the system message at the end of a race - Fixed pit limiter "clutch cheat" - Added new skins for Supra mkIV Tuned - Added localAngularVelocity and finalFF to shared memory (physics rate) - acServer : fixed sync message spam - Corrected Traction_Control.lut files. Initial value must start with 0. Traction control levels are functional again. - Additional model updates on the Nissan R34 Skyline GTR - Shelby Cobra model updates - New Mazda RX-7 Tuned sounds Citiraj Link to post
baty 484 Napisano June 1, 2016 Share Napisano June 1, 2016 Več al manj,kaj vse se ti lahko zgodi online,slabe in dobre stvari Je bilo zabavno prav do konca QUICK quall-RACE 7 KROGOV FERRARI GT2 MONZA (oculus) 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 1, 2016 Share Napisano June 1, 2016 Ja,to je užitek,kot,da si v pravem avtu,kajne Se vidi,da si čisto noter padel Pa oni izlet na travo te sploh ni iz tira vrgel. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 1, 2016 Share Napisano June 1, 2016 Je lepo, ampak je moteče, nikoli ne moreš biti tako hiter kot old school (z monitorjem), na žalost. To mahanje z glavo (vsaj mene) zelo moti in to je tudi bila posledica tistega izleta na travo. Kaj se tebi zdi @baty? Drugače pa res super izkušnja, vem iz prve roke, ker sem zadevo kar do dobra sprobal, je pa res da že pred časom. Vidim, da sedaj se da že celo online, pa menije se tudi že vidi, res da z neko hudo kvaliteto, ampak zadeva je funkcionalna. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 1, 2016 Share Napisano June 1, 2016 Jaz sem čase izboljšal z OR. Kako pa potem voziš RL avto ali dirkalnik? Saj tam moraš tudi pogledati levo ali desno in enako je z OR ali bilo katerim drugim VR setom. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 1, 2016 Share Napisano June 1, 2016 Včasih/nekaterim je izkušnja veliko bolj pomembna od hitrosti. Zaradi tega nekateri vlagajo(mo) prihranke v boljše volane, pedala, menjalnike, buttkickerje, VR,... Jaz sem verjetno tudi hitrejši s Hood kamero pa mi niti na pamet ne pade, da bi jo uporabljal. Ali pa z ugasnjenim oz. minimalnim FFBjem. Normalno... 3 Citiraj Link to post
baty 484 Napisano June 1, 2016 Share Napisano June 1, 2016 (urejeno) Pred eno uro, Mitja Bonča je napisal: Je lepo, ampak je moteče, nikoli ne moreš biti tako hiter kot old school (z monitorjem), na žalost. To mahanje z glavo (vsaj mene) zelo moti in to je tudi bila posledica tistega izleta na travo. Kaj se tebi zdi @baty? Drugače pa res super izkušnja, vem iz prve roke, ker sem zadevo kar do dobra sprobal, je pa res da že pred časom. Vidim, da sedaj se da že celo online, pa menije se tudi že vidi, res da z neko hudo kvaliteto, ampak zadeva je funkcionalna. Mmmmm ni glih tako..to mahanje z glavo igleda tako na monitorju , a v resnici je zelo gladko....in vidiš vsenaokoli. Zajebano je le za snemat ker moram znižat ta pixel override in posledično je vse manj vidno,pa še zmeraj tud ni glih tekoče(na okulusu).....(zato sem tud tam zamudil brakepoint,pa tud dolgo že nism vozil ac,pa se ne znajdem več v gužvi) Kadar ne snemam in dela vse gladko ,Jst mislim,da sem hiter kot prej,še bolj filing imam kaj se dogaja z zadkom,pa veliko lepše vem kje je kdo. Uredil June 1, 2016 - baty Citiraj Link to post
baty 484 Napisano June 1, 2016 Share Napisano June 1, 2016 (urejeno) In kot je dejal Matjaž,uživam da je čimbolj "REALNO".če ste vidli imam zdaj samo pitboard uključen in mi le na ciljni črti pove osnovne podatke.Tud pri dirtrallyju sem vozil le 2 avta,subaru imprezo in pa citroen wrc 2010,kjer imata za menjat na volanu in ročno poleg volana.to sem si uštimal tud v resnici. Sam veš Mitja,da ne gledajo vsi enako na dirkanje,lepo je bit med prvimi,a meni ni to primarno oz edin smisel dirkanja Za bit med prvimi vsaj meni vzame preveč prostega časa in potem ne uživam več.in nisem več tako rosno mlad,da bi pozabljal,kako lepo je zunaj na zraku hehe Uredil June 1, 2016 - baty 5 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 2, 2016 Share Napisano June 2, 2016 (urejeno) Kaj se sekiraš, Simon. Jest pa nisem ne hiter ne tele vaše čelade še nimam doma. Znam pa volan zakajlat za ovale, pa kaj.... Uredil June 2, 2016 - mancSLO 3 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 2, 2016 Share Napisano June 2, 2016 Saj nas je več takih pomoje. Jaz vozim s čimbolj immersive nastavitvami, da je vsaj prbližn kot da bi v tapravmu avtu sedeu. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 2, 2016 Share Napisano June 2, 2016 Ja ziher ne bom volan ko ma 900 stopinj zakajlu na 180 sam zato, da bom hitrejši. Nisem tak cheater ko eni. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts