Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

1.6.0
- Oculus Rift SDK 1.3 (WIP Pre Alpha)
- Fixed self shadowing on tyres
- Fixed wrong log output
- Dynamic controllers for turbo boost
- Added RPMS input to dynamic controllers
- Implementation of Scalable Apps
- Fixed replay Interface
- Fixed setup info screen
- Fixed race non progression when player is not moving
- Improved MP collision system
- Improved AI fuel handling
- Fixed Hotlap Mode unlocking achievement through not valid laps
- Fixed deltaT for renderAudio
- Bodywork and horn volumes uses engineVolume
- Bodywork's smoothvalue use a different alpha
- Added analogic placeholder for car modellers
- Added option to draw driver's label on focused car (system\cfg\name_displayer.ini -> DRAW_FOCUSEDCAR)
- Fixed CameraCar bad nearplane when forcing camera mode change (see exiting from replay)
- Implementation of Chat App (system\cfg\chat_app.ini)
- SharedMemory: Moved AirTemp/RoadTemp from Static to Physics, old values in static are deprecated
- Timing use also the hour/minutes format
- Fixed GoToPits Cheat to start from the pits.
- Added 4 Wheel Steer systems (Nissan Skyline , Mazda RX7)
- acServerManager : storing Driver data also save the current model/skin, so through drag&drop the saved skin can be used on a new slot)
- Added flags indications for completed session in leaderboards
- F9 overlay leaderboard is now avoiding red colours for better differentiation of opponent proximity indicators
- Added new [ASSETTO_CORSA] SIMULATION_VALUE parameter. Increase the number to increase simulation value. Defaults to 0 for obvious reasons
- Engine performance is now dependent on air density/temperature
- New AWD transmission code, still WIP (Nissan Skyline & Alfa 155)
- Fixed pitstop window not appearing when AI retired some car
- Experimental heating corrections on semislick tyres for Lotus 2-11, Exige Scura, Exige 240 and S3, Lotus Elise SC, KTM X-Bow, Mazda MX5 ND, Toyota AE86 Tuned and Drift
- BOP for GT3 cars
- Improved Mercedes AMG GT3 data

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

pred 20 minutami, 57X je napisal:

Ne, to pomoje pomen Bathurst GT3 v soboto :lol:

GT3 tle ne marajo. Lahko pa mx-5 probamo. Enih štirje najmanj že imamo poševnooki dlc, če pa greš še ti zjutri direkt domov[opa] brez kave, nas bo pa že 5. Samo v Bathrustu ne vem če čez klanec pride?

Uredil - mancSLO

Kdo je reku da nemarajo? Pou leta nazaj sm sam GT3 brau ko se je jamral use povprek. Brezvezni so GT3, če je edn 2 sekund hitrej kot tadrug, sploh nimaš kaj lige delat ko bojo itak šli vsi na tabolšga, pol je pa lahko Audi cup in nerabš cele flote GT3 zadev...

no, zdej pa prosm če napišete lestvico od najhitrejšega do najpočasnejšega getetrija, da bomo vedl kako izenačit zadevo..

Marjan, sm že med šihtom kupil kamikaze.. hja MX5 in Bathurst ne bo kake veselice.. (lahko probaš v rikverc v klanc, če s prvo ne bo šlo). MX5 in Zandvoort bi znala bit kul kombinacija. Mal potestirajte, če boste mel cajt, js sm zabezecan te dni do uhljev :) 

S tem BOP naj bi mal bolj izenačl GT3 dirkalnike - če to drži in da so res bolj izenačeni, to pripelje prihajajoče GT3 prvenstvo veliko bližje k realizaciji.

Samo ta Mazda Mx-5 Cup ,ki jo je Kunos naredil je sranje od sranja. Cvileč glas menjalnika,na volanu zaslon,ter neko čudno bobnenje iz izpuha,ko spustiš plin je totalno mimo. Spet so naredili nekaj po svoje. Tudi vzvratno ogledalo v kabini je totalno zgrešeno in sploh ni podobno originalu,ki je dosti bolj blizu voznikovi glavi in dosti večje kot pa tole v AC. Najbolj so blizu v iR,ki so jo zares zadeli v polno.

Od realnosti težko kaj rečem, ampak MX-5 cup je zelo fun za furat v AC. Osebno mi je bolj fun kot v iRacing, zdaj ker je bolj realen je težko rečt brez da bi vozil oba. Čist mogoče je to v iRacing.

Drugače če primerjam slike z neta in assetto ... marsikatera fotografija MX-5 CUP ima na volanu zaslon (v AC mam izklopljen volan, tako da ga nisem sploh še videl).
Vzrvratno ogledalo pa izgleda po slikah podobno, verjamem pa da je tisti curved style ogledala napačno računan, pač performance reasons bi rekel tukaj.
Glede pozicije ogledala pa je itak iz vseh slik razvidno da se da ogledalo na pravem avtu premikati levo in desno.. na AC so ga pač centrirali, verjetno slaba izbira, ampak ne pomeni da krneki po svoje delajo ravno.

Drugače a kdo fura AC na http://www.simracingsystem.com/race.php ?

Jaz odkar sem tukaj začel me sploh ne mika podaljševati iRacing naročnine.

Res je Mazda mx-5 zelo fun za vozit. Če pa primerjam iR,AC in te posnetke kar se tiče zvoka in izgleda,pa je za moje pojme iR zmagovalec:

Jaz tudi vozim na teh SRS serverjih in je super. Slaba stran je samo ta,da je preveč časa vmes in je potrebno kar dolgo čakati. Tudi kultura voznikov se pozna.