Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 8, 2016 Share Napisano February 8, 2016 Ne rabiš false starta za štalo (courtesy of @zamex23) 3 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 8, 2016 Share Napisano February 8, 2016 Core Racing? Ha, pa tej so slabš k mi Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano February 8, 2016 Share Napisano February 8, 2016 Ok, pa pejmo od začetka: - SP boksi (kar najbrž pomeni konkretno implementiran bokse... končno... upam... brez klikanja kot nek degen...) - Prenovljen zvok za avte pred DP2 (ne vse, ampak počasi bojo prnesli star kontent na kvaliteto novega. A ste na akrapovičevo pomoč že pozabli al kaj? Aja, pa zunanji zvoki so bolani, notranji pa so, taki kot pač so... nimam pojma kaj si mislt... starejši so off, ampak bolj novi so pa kar bliz tistim v resnici... odvisno od posnetka do posnetka) - Z boksi mogoče celo penalty system z drive through, stop-and-go, false start, itd. - Malo verjetno ampak še vedno mogoče: temperatura žlajfou - Kompletna prenova prog - par novih avtov (488 GTB, FXXK, Mustang, Corvetta C7 Stingray, 595ss, Audi A1 S1, mogoče še kak Maserati) - Dodelane gume za vse avte in popravljen odnos med jedrom in površino gume (boljše temperature in pritisk) - Red Bull Ring - Mogoče so ob releasu OR pripravljeni končno nardit solidno podporo zanj - boljši AI pa še bi se kaj našlo... 1.5 bo gromozanski update z dosti izboljšavami in bo treba tudi dosti nanj čakat (console release najbrž... torej 22.4). Ampak rajši čakam več pa da stvar spolirajo, kot pa da fuknejo vn neki na pol narejeno. Zame je to še vedno top simulacija za vozit in bo najbrž kar dosti časa ostala 2 Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano February 8, 2016 Share Napisano February 8, 2016 7 hours ago, MarkoP said: Če so našli način kako kej izboljšat naj kar izboljšajo. Za to je zadolžen tisti, ki se ukvaraja z grafiko. Kaj pa drugi del teama ? Menda ni štefko one-man-band. Robert je zgoraj omenil zvok. Mene še največ moti cviljenju gum, ki je enako, če bremzam pred ovinkom, če understeeram skozi ovinek in ko pospešujem. Isti zvok, isti pitch. Tu bi si želel, da naredijo korak naprej. Je pa res. Grafika je del AC, ki ji trenutno ni kej preveč očitat in raje bi energijo usmerjali drugam. To cviljenje lahko v optionih popraviš Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 8, 2016 Share Napisano February 8, 2016 (urejeno) Kaj dosti popravljanja ni,ker je že core tako narejen. Lahko samo zmanjšaš glasnost cviljenja. Zvok pnevmatike,ko je obremenjena v zavoju je definitivno tudi meni nadležen,ker je non-stop enak. Najbolj realen se mi zdi v iR in pCars. Ko bi še Kunos naredil podporo za OR so me pa spet kupili nazaj,definitvno Včeraj se mi je malo zaluštalo šlajfe in sem si nastavil OR in sem skoraj dobil popizditis analne odprtine. V glavnem, ta update 1.5 bo po mojem kar cool in v nekem skritem kotičku moje sim racing duše je še upanje,da se bo zadeva izpilila do te mere,da bom lahko z tem mojim gizmotom odfural kakšno prvenstvo tudi na Slo-racingu. Potem pa se pazite razni alieni Uredil February 8, 2016 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano February 8, 2016 Share Napisano February 8, 2016 ne, ne zmanjšaš glasnosti, ampak kdaj ti guma začne cvilit... če maš na 100% ti loti cvilit kadar maš največ oprijema, če daš na 200% ti loti kadar zgubi oprijem Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 8, 2016 Share Napisano February 8, 2016 Kje pa to nastaviš? V katerih opcijah? Hvala za info,tega nisem vedel Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano February 8, 2016 Share Napisano February 8, 2016 options > audio > skid volume onset > 130% > ??? > profit 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano February 8, 2016 Share Napisano February 8, 2016 A se da nastavit tudi pri bremzanju? Tam tudi nonstop cvili. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 8, 2016 Share Napisano February 8, 2016 @sarabwt hvala,bom nastavil. Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano February 8, 2016 Share Napisano February 8, 2016 55 minutes ago, MarkoP said: A se da nastavit tudi pri bremzanju? Tam tudi nonstop cvili. pr bremzanju cvili kadar so gume na limitu, torej ti tudi na žlajfih ne bojo več Citiraj Link to post
markop 702 Napisano February 8, 2016 Share Napisano February 8, 2016 V to pa nisem tako prepričan. Meni skozi cvilijo. Praktično vsako malo bolj konkretno brmezanje cvili. Pa niso vedno na limitu. Čuti se ko so na limitu, saj pol hitro sledi blokada oz. zdrs. Bom probal, najbolje tako. Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano February 8, 2016 Share Napisano February 8, 2016 na default nastavitvi so cvileče gume vesele gume Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 8, 2016 Share Napisano February 8, 2016 A ti imaš 130 Blaž. Kaj si pa z ??? > profit mislil? Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano February 8, 2016 Share Napisano February 8, 2016 46 minutes ago, mancSLO said: A ti imaš 130 Blaž. Kaj si pa z ??? > profit mislil? da je enostavno Citiraj Link to post
Recommended Posts