B_U_R_I 3 290 Napisano December 18, 2015 Share Napisano December 18, 2015 Antivirus je en velik virus. 3 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 18, 2015 Share Napisano December 18, 2015 Lep video Citiraj Link to post
baty 484 Napisano December 18, 2015 Share Napisano December 18, 2015 Ma ta tip,JONZ,je pravi majstr.dela same top videje.na ac strani ima vzdevek carbon14.TO je tud njegovo delo. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 18, 2015 Share Napisano December 18, 2015 Ja, res je legenda. Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano December 19, 2015 Share Napisano December 19, 2015 Jaz imam problem, da se ne morem joinat na noben server. Danes sva s kolegom hotla it skupaj malo furat, pa sem naredu server kot že mnogo krat do sedaj. Njemu se uspe povezat na moj server meni pa ne (je na ločeni mašini). Prav tako sem poskusil it na par random serverjev pa ne gre not. Kliknem join, se pokaže AC znak in napisa Loading in me vrže nazaj na izbiranje serverjev... Se da to kako rešit? V steamu sem že poizkusil s preverbo datotek in je vse vredu. Vsem hvala za pomoč Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano December 19, 2015 Share Napisano December 19, 2015 14 minutes ago, dottor said: Jaz imam problem, da se ne morem joinat na noben server. Danes sva s kolegom hotla it skupaj malo furat, pa sem naredu server kot že mnogo krat do sedaj. Njemu se uspe povezat na moj server meni pa ne (je na ločeni mašini). Prav tako sem poskusil it na par random serverjev pa ne gre not. Kliknem join, se pokaže AC znak in napisa Loading in me vrže nazaj na izbiranje serverjev... Se da to kako rešit? V steamu sem že poizkusil s preverbo datotek in je vse vredu. Vsem hvala za pomoč a maš slučajno dva ekrana? Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano December 19, 2015 Share Napisano December 19, 2015 Ne, zakaj? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 19, 2015 Share Napisano December 19, 2015 Se izpiše kakšen error text? Ponavadi je problem,če DS ni posodobljen. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 19, 2015 Share Napisano December 19, 2015 Na serverju nastavi isti UDP in TCP port, potem pa se joinaj preko LAN session ne preko online servers ... Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano December 19, 2015 Share Napisano December 19, 2015 @silicijeva dolina Ne noben error ne javi, prikaže sivo ozadje z AC znakom na stredini in napis Loading, pol pa vrže nazaj na izbiro serverja. Vse je posodobljeno in datoteke verificirane (tako na mojem PCju kot na gaming/storage serverju kjer furam zadevo) @Matjaž Murn Do sedaj sem vedno odpru server na gaming/storage server mašini in se pol konektal gor še iz mojega PCja kot na normalen server. Na routerju imam odprte ta prave porte za IP na katerem se server nahaja in drugi se lahko gor povežejo. Samo jaz se ne morem ne na svoj server povezat ne na noben drug Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 19, 2015 Share Napisano December 19, 2015 Si probal kar sem svetoval? Na kakšen drug server se lahko povežeš? Npr. slo-racing hotlap challenge? Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano December 19, 2015 Share Napisano December 19, 2015 Sproval sem ene 4-5 serverjev naključno izbranih vedno nardi isto... Ni problem v portih, ker kolega se je lahko gor povezal. Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano December 19, 2015 Share Napisano December 19, 2015 Zanimivo tudi jaz se ne morem povezat na noben online server . Ko stisnem poveži se prikaže črn ekran in AC logo pa nazaj v meni . Pa nisem od včeraj nič prestavljal . Citiraj Link to post
ArYeS 43 Napisano December 19, 2015 Share Napisano December 19, 2015 Meni se je to dogajalo pa sem ugotovil da se mi je resolucija v video settingih resetirala na neki čudnega po tem ko sem updejtal driver, nevem točno zakaj. Ampak sem mel točno isti problem. Citiraj Link to post
Recommended Posts