Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Lotus 25 po Brands Hatch Indy nalima tak nasmešek, da je bilo 8eur vrednih samo te kombinacije.
Netcode zgleda odlično, 2 online dirki z random ljudmi. 0 warping, collisioni so dosti boljši - sicer ne še perfect.
Framerate je še vedno kul. Vsekakor pohvalno

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Mah.. spet en bedn update. Nč ne zrihtajo glupani nesposobni. Vse lagira in meče naokol, kot, da je Assetto Battlefield. Prodam AC + 3 DLC :S Materna ej..:x

Uredil - 57X
Pred eno uro, 57X je napisal:

Mah.. spet en bedn update. Nč ne zrihtajo glupani nesposobni. Vse lagira in meče naokol, kot, da je Assetto Battlefield. Prodam AC + 3 DLC :S Materna ej..:x

Opažam,da ima zelo dosti ljudi probleme po tem novem "popravku". Vse kar se meni lušta v tem DLC-ju je fičo in Brands Hatch. Fičota sem že v netKar Pro ful rad vozil in je zelo dober avto za kakšno fun dirko ali pa tudi prvenstvo.

Pred 7 urami , Primzzy je napisal:

Ne štekam, kaj pa je narobe s tem?

Skoz je neki čez Italjane, kao vse na približn delajo, pa da jim še laserji postran merjo haha 

Tole je komplet popolno.

Uredil - 123

Zdaj govoriti o popolnosti je malo tako,tako,ker se po mojem ni noben od nas peljal po Brands Hatch-u,da bi lahko ocenil,če je res tako kot je v igri. Sicer pa laser scan je laser scan in tu nekih odstopanj ziher ni,če pa že so pa so tako zanemarljivi,da ni omembe vredno. Ko pa se bo tukaj na našem portalu našel nekdo,ki je na vseh teh(ali pa vsaj enem) skeniranih progah tudi v realnosti prevozil par 100km bomo pa njemu prisluhnili,če je res ali ne. Kunosove proge so naravnost fantastične in tukaj oporekat je neumno.