Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Pred 2 urama , silicijeva dolina je napisal:

Mislil sem na dotike,ki so pretirano hitro poskrbeli,da si končal  pesku.  No glede public serverjev bi se dalo komentirati. Ja,zelo dosti jih je in ponavadi zelo prazni. Če pa se že pridružiš pa te že v 1. ovinku "pokavsajo" od zadaj in spredaj. No,včasih se zgodi,da je kakšen server tudi dober ampak to je zares izjema. Pač to so moja mnenja na vse skupaj. Saj jih lahko napišem,kajne? 

Vzem to kot feature. Manjša toleranca dotikov, pomen da se morjo vsi privadit na višji standart vožnje. Me ne moti, tud če ne spremenijo. Public lobby pa je, kokr je, še v vseh špilih isto.

Zdele so na 24ur povedal da je assetto fajn, tko da more bit res.

Aja pa patch je fantasičen =))

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Diši po prvenstvu.

Screenshot_ks_abarth500_assetto_corse_ks

Pa ne hecam se. Dirkalni fičkoti, kratke verzije prog (Vallelunga Club, Brands Hatch Indy ipd.) pa garantirano najboljše dirke. Sam se bojim, da so naši dirkači preveč razvajeni in se ne upajo pomerit v počasnejših avtih.

pred 4 minutami, Mitja Bonča je napisal:

A ma še kdo, vse je full svetlo! Se da kako nastavit? Nisem nič tikal nastavitev.

Please Use default Post Processing effects with 1.4 update
Community Announcements - Luca

PLEASE SELECT ONE OF THE DEFAULT PP EFFECTS AND WEATHER AVAILABLE IN AC.

DO NOT USE THIRD PARTY PP EFFECTS AND WEATHER WITH 1.4

With the imminent release of AC version 1.4 (and Dream Pack 3) we are introducing some great improvements in the reflections, FXAA antialias, exposure and general image quality.

Unfortunately though, this means we had to break compatibility with old ppEffects.ini files. This means if you have added third party ppEffects.ini's you will have exposure problems or other issues.

We know this might cause a bit of frustration but as you will find out by yourself, it is worth it, as it is a great improvement and will also enable modders to achieve even better photorealistic ppeffects in the near future.

Cheers.

Mogoče je tole ?