Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Ne more imeti igra,ki laufa na dx10 boljše detajle kot pa na dx11. Takšnih klobasic ne prodajati ;) AC ima definitvno boljšo grafično podobo,boljši shading,anti aliasing. Tudi reflektiranje objektov je pri AC dosti lepša. Skratka, ne me narobe razumeti,obe grafični podobi sta lepi,ampak,da je iR lepši na to pa ne pristanem ;) 

Po videnem sta tudi progi na pogled identični,da pa je nekaj gubic več pri iR pa ne morem komentirati,ker je nisem vozil. Veliko vlogo pri vsem tem pa definitivno odigra fizika pnevmatik in samega avta. Če bom vzel iR naročnino bom vzel tudi šlajfo,ker jo moram probati ;) 

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

komplet isto, kje vidiš camber? Drug čas dneva, da deluje ac dost zlo žalostno.
Ne rečem, je par detajlov razlike
na 1.09 vidš pod ac mapo,
pa karussel dost lepše texture,
.. sam to je kozmetika [jezik12]

Uredil - 123

Hja. Detajli same površine asfalta so mi veliko bolj všeč v iRacing verziji. Prav tako so drevesa veliko lepša. Sence se mi v obeh simulacijah zdijo precej podobno dobro narejene ... AC bi mogoče prednjačil v kakšnem cinematic replayu s post processing efekti, ampak to je pa tudi vse ...

Here are my thoughts:
- AC looks less washed out
- iRacing gets street cred for the graffiti
- AC does have more vegetation and (for me at least) feels more foresty
- iRacing exposes their side objects/details/"we modeled our track in great detail" type things and its nice, I just don't know how realistic is it...
- iRacing looks like it is more bumpy, but I really think, that this has a lot to do with the overefficient downforce in AC, pflantztzstz garten being the main example
- Also, the dip at the beginning of pflantztzstzsstz garten, cars respond very differently. In iRacing they seem to do a nose dive, where as in AC, they seem to be more straight and i think that they have less air.

ne da se mi prevajat, ampak to je moje mišljenje.

P.S. jebeš novo skeniranje, k bojo zglihali progo :P

P.S.S.S.P.P.S: preplastujejo Douuouttinger huuoooouhe, pred flugplatzem delajo nek magic, nove ograje, skratka more better, ker tudi omejitev ne bo več :D

Uredil - sarabwt