Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Če ujameš 50% popust je letna članarina 50$. Zraven dobiš 12 dirkalnikov in 14 prog (29 različnih konfiguracij). Podrobnosti.

Potem je pa vsak dirkalnik okol 10$, vsaka proga cca. 15$ (ni čist pri vseh tako, ampak recimo da je tako v povprečju). Nekaj denarja dobivaš nazaj, če veliko dirkaš. Če vzameš več dirkalnikov in prog skupaj, dobiš količinske popuste, itd. 

Dobiš tudi "credit" popuste v smislu nakaži 100$, priznamo ti pa 130$. Ko imajo likvidnostne probleme posežejo po tem.

@zamex23: začel boš živet s punco in bo takoj 70/2 let igranja ostalo, pol boš naredi familjo in 70/2/2. Pol se boš poročil in spet "bam". Pa smo na 70/2/2/2 let dirkanja,...

Uredil - MarkoP
Just now, zamex23 said:

Potem me pa res ne poznaš, da misliš da si bom s takimi stvarmi krajšal življenje.

Veš, jaz sem jih že imel 23, ti pa še ne 37. Bi prej rekel, da se ti ne poznaš in kaj še vse se ti bo zgodilo.:) Pa nisem govoril o krajšanju življenja. O krajšanju virtualne dirkaške kariere je govora :)

Js še 23 nisem dopolnu, tako da sem totalno neizkušen za ta leta...nov svet vrjetno. Sicer pa če nam 20-ega ne modprete zakona za istospolnost, ne bom nikoli mogel uresničit svojih sanj. Zdaj veš marko, zakaj mi nihče ne more odžirat življenja, ker sem gej.

Pred 3 urami , zamex23 je napisal:

Js še 23 nisem dopolnu, tako da sem totalno neizkušen za ta leta...nov svet vrjetno. Sicer pa če nam 20-ega ne modprete zakona za istospolnost, ne bom nikoli mogel uresničit svojih sanj. Zdaj veš marko, zakaj mi nihče ne more odžirat življenja, ker sem gej.

Kje se boste zbrali oz. kam vas pridem podpreti?