Skoči na vsebino

F1 Online: The Game

mAxL

Recommended Posts

Codemasters bo kmalu izdal spletno igro F1 Online: The Game, kjer boste igrali vlogo managerja ene od ekip v F1 karavani. Tako boste skrbeli za ekipo, podpisovali pogodbe, gradili tovarno za razvoj vašega dirkalnika ter še veliko več. Igra ki bo brezplačna, bo ponujala vse licenčne ekipe in dirkalnike iz letošnje F1 sezone, na voljo pa bo tudi igranje preko spleta.

Spletna stran!

betahomebg.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=ndxq39ydmWM

• 4 months later...

Tole mi je priletelo na mail :)

It's the news you've all been waiting for - we're excited to announce the start of Closed Beta testing for

F1 Online: The Game™.

Starting today, we will be sending out the first wave of invites for the public testing of the game. Those invited to the test will receive access to our special Beta website where you will be able to log in and play F1 Online: The Game. This will be the first of many waves of invites, with more issued each week until we launch.

We look forward to seeing you in the game!

The F1 Online: The Game Team

Probal zadevo pa mi ni všeč, avto voziš z miško, škoda cajta. Potem je nek razvoj pa take stvari, samo je daleč od tega kar sem pričakoval.

• 1 month later...