Stack 0 Napisano December 4, 2011 Share Napisano December 4, 2011 Če koga zanima, prodajam DELNO delujoč Fanatec GT3 RS V2 volan. Volan ima po mojem okvarjen FFB motorček, saj je volan odziven, le kalibrirati ga je potrebno ročno, ter force feedback funkcije ne delujejo. Če zna kdo motorček zamenjat/popravit lahko volan spet postane polno funkcionalen. Volan ni več v garanciji. Zraven seveda priložim vse kar je bilo v škatli. Cena 50€ Vse dodatne info ali ponudbe pošljite na: jure.flash@gmail.com Lp Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 4, 2011 Share Napisano December 4, 2011 Kje si pa to dobil? Cena pa približna? Citiraj Link to post
Stack 0 Napisano December 4, 2011 Avtor Share Napisano December 4, 2011 Bil je prvi volan ki sem ga dobil, ko so mi poslali novega mi tega ni bilo potrebno vrniti. Ceno težko postavim fiksno, pošli mi mail ali ZS pa se bova naprej menila. Citiraj Link to post
Stack 0 Napisano September 7, 2013 Avtor Share Napisano September 7, 2013 Bump, nova cena. Citiraj Link to post
Recommended Posts