PEK 2 291 Napisano December 21, 2011 Share Napisano December 21, 2011 9 nas je blo legende Čestitke Vedranu. Zame par fightov s Troštom, ki pa se je zmer na koncu odvrtel v ograje. haha No tut jz sm parkat pinball uzgal Link to post
daks 193 Napisano December 21, 2011 Share Napisano December 21, 2011 Ja udeležba je bla res na nivoju Q: Mi je ratal kar dober krog, P4 R: Sem pa kar s strahom šel na dirko, ta bob steza je res pravi preizkus voznika Pred dirko sem samo par krogov odpeljal s polnim tankom in je bla jeba od štarta.. Na koncu P6 (al pa predzadnji, kakor vzameš ) Za Monaco sem manj treniral kot za Imolo, setupa mi ni in ni ratalo spravt skup, in rezultat primeren. Dobro da je damage na 10%, drugače bi do cilja prišel tako kot v resnici - stol na kolcah in volan v rokah Link to post
sennas 1 040 Napisano December 21, 2011 Avtor Share Napisano December 21, 2011 Rezultati Monte Carlo 1988! Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano December 21, 2011 Share Napisano December 21, 2011 qual: u zadnje krugu uspijem da napravim najbrzi krug i osvojim pole. Race: Dobar start i u turn 1 bez problema povedem trku,Janko je na startu pretekao Trosta i krece borba,u sikani vidim da Janko kasno koci sa moje unutrasnje strane i brrr strah da se ne udarimo,ali sve je ispalo super,kasnije opet pritisak od Trosta i dobre borbe.U pocetku dirke sam imao strah od izletanja pa sam lose vozio prvih 6-7 laps,kasnije je sve doslo na svoje i kraju zmago,mislim da sam imao i najhitriji krug u dirki-3x3. Steta sto je bilo samo 9 vozaca. Cestitke svim. 1 Link to post
mrhar 102 Napisano December 21, 2011 Share Napisano December 21, 2011 Cestitke Vedranu in ostalim.Jest na zalost nisem mogu peljat zaradi volana,ampak mi ga ja MR.Trostinjo zrihtal po dirki tako ,da se bojte nalednjo hehe. Udelezba je pa bila res dobra: celo 9ti z enim krogom peljanja.Upam na vecjo udelezbo na naslednji dirki od 30 PRIJAVLJENIH. KRALJ je pa rasturil konkurenco.Se enkrat ČESTITKE za pobjedu. Link to post
yuken84 27 Napisano December 22, 2011 Share Napisano December 22, 2011 Jst se opracičujem mojemu izostanku šel sem na pijačo in sem se napil in zdej prisu domov 2 Link to post
sennas 1 040 Napisano December 22, 2011 Avtor Share Napisano December 22, 2011 Še jaz bom dodal par besed. Glede udeležbe: Žal pač je kakor je, lahko bi bilo tudi hujŠe, če se stanje ne bo izboljŠalo na ravninskem Hockenheimu bomo razmislili o nadaljnjih potezah. Hvala 9tim, ki so priŠli, boji na vrhu so vseeno bili zanimivi. Q: Odpeljal sem zame super krog, 1:24:5xxx, drugo mesto za fantastičnim Kraljem, ki si je upal v 23ko. Vsa čast in slava! R: Bolj slabo sem Štartal, tako da me je stegnil Glavač, potem je sam naredil napako v Šikani, bil sem drugi, nekaj časa pritiskal na Vedrana, a potem nisem imel več hitrega dirkalnika, tako da sem izgubljal. Tale Monako že od nekdaj ne ustreza mojemu stilu vožnje. Glavač me dohiti, vendar nočem popustiti in se zaletim v ograjo na polno, potem dirkalnik ni več tako vozen, se zaletim Še parkrat, tako da je vse rumeno. 3 kroge pred koncem me ujame Še Janovljak, se spet zaletim, tako da pride mimo, ampak bi me verjetno vseeno prehitel. 4. mesto in bolj "meh" občutek v ustih. Čestike stopničkam in Kralju, ki je bil spet izvenserijski. Upam da se vidimo naslednjič v večjem Številu. Lp Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 25, 2011 Share Napisano December 25, 2011 Ko se naveličate armarolija greste lahko pa se mal v future F1 Link to post
Marko Podboj 3 Napisano January 4, 2012 Share Napisano January 4, 2012 A je to normalno, da mam input lag na volanu ? Sicer volan na formuli se še nekako isto obrača kot moj ampak odziv avta je pa bistveno slabši. Kdo ve kako to odpravit ? Link to post
Marko Podboj 3 Napisano January 4, 2012 Share Napisano January 4, 2012 Ne, orl je blo normalno. Že vse skozi me je nekaj motilo pri armaroliu, pa sem šele zdej pogruntal, da je to. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 4, 2012 Share Napisano January 4, 2012 Si mogoče spreminjal kakšne nastavitve v rfactorju? Poglej, da nimaš tam nastavljenega dead-locka Link to post
sennas 1 040 Napisano January 4, 2012 Avtor Share Napisano January 4, 2012 Simptomi res kažejo da maš mogoče kaki deadzone..... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 4, 2012 Share Napisano January 4, 2012 Deadzone ja Ne pa deadlock butl Link to post
Marko Podboj 3 Napisano January 4, 2012 Share Napisano January 4, 2012 Bom se mal poigral z dedzonom pa sensitiom ja. Link to post
Recommended Posts