Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2012]

sennas

Recommended Posts

Men šikane zlo ustrezajo, avto nima praktično nč aero oprijema spredi, tk da je moja tehnika pribremzat tolk da zavijem, avto vržem levo in desno, zadnji del drži, z hitrimi zavijanji pa avto opravi linijo...Po ravnini pa skor 320, tk da lepo gre.

Ampak je že napredek težek, mogoč če bo sreča bo v 1.46 šlo...druge pričakujem da bote tolkli 1.45.

• Odgovori 345
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jaz se odjavlam...ker če so obvezni neki časi za to, da prideš na dirko se mi zdi totalno debilno, vi pa seveda uživajte!

Formula Armaroli - koledar dirk - rezultati dirk - točkovanje vozniki - točkovanje ekipe Povezava!

Kazni - Imola 1994 G. Vodičar: +10 mest na naslednjih Q (Povzročil incident na štartu dirke.) L. Bedenik: +10 mest na naslednjih Q (Nevarno vračanje na stezo in povzročanje splošne nevarnosti na

Pomembno obvestilo:

Ker je Tyka client ukinjen, se na server povezujemo po starem, torej v rfactorju.

Server:

Ime: SloRacing Armaroli

IP: 84.255.240.239

Geslo: sloracing

Takoj ko izide rf2 beta (glede na to da imajo na race2play dirke za četrtek mislim da zna priti v sredo) je 99, 99% da je to prvenstvo končano. V tem primeru čestitke stopničkam in prvaku Kralju! :D

Guest Anže Nose

spet mi ne najde serverja niti prek IP-ja, tudi ne preko game lobbyja. Ker imam pač šolske obveznosti ta teden, nisem še nič treniral in ker baje kmalu pride že rfactor2 in se posledično ne splača matrat da bi rešu ta problem, bi ispustu dirko v Nemčiji.

• 2 weeks later...
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...