Marko Podboj 3 Napisano December 10, 2011 Share Napisano December 10, 2011 hočeš nočeš setup boš poslal Link to post
sennas 1 040 Napisano December 10, 2011 Avtor Share Napisano December 10, 2011 Welcome to alien club. Link to post
gojzer 126 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 1.27.2 mam PB, samo še ekipe nimam Link to post
sennas 1 040 Napisano December 11, 2011 Avtor Share Napisano December 11, 2011 Zberi nekaj od tega: 29. ----------> Larrousse (Eric Bernard) 30. ----------> Larrousse (Aguri Suzuki) Link to post
gojzer 126 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 29......Larrousse....Luka Bedenik. COOL,,,,aja 1.26.6 sem ga ravno stisnil! Link to post
SchumacherM 58 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 Gledam Adrija pa mi ni jasno kje se najdejo skor 3 sekunde. Če še pospešujema pa bremzama na praktično istih točkah. Js 1 sam ovinek bolj šlampasto od njega spelem. Pa ni boga da tam 3 sek pustim. še prve dirke ni blo pa vse skp brezveze zgleda za mene. Link to post
Grega Balazic 295 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 menda obstaje neki program, da lahko njega in sebe pogledaš hkrati in vidiš kje imaš rezerve, sam se trenutno ne morem spomnit Link to post
Adri 622 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 Setup rfVCRmerge - primerjava krogov Pri mojem velikem napredku je pomagalo sledeče: nove nastavitve volana, vse bolje razumem delovanje setupov glede na mojo vožnjo, ter kar je naredilo gromozansko razliko je to, da sem od indije pa do konca sezone (torej za 3 vikende) skupaj spacal okoli 1000 krogov. Forma je prišla in sedaj sem lahko le še boljši, sploh sedaj ko nebo več treba gledat ekrana postran. To je vse kar lahko povem, poleg tega pa lahko rečem, da jamranje vsaj pri virt. dirkanju ne pomaga. Je pa pač jasno, da nemore bit vsak najhitrejši... 4 1 Link to post
Kunčič 43 Napisano December 12, 2011 Share Napisano December 12, 2011 Včeraj sem opazil, da so formulce nagnjene v desno, tako kot lani. Lani se nam je to tudi zgodilo, sam se že pozabil, kaj naredit. Link to post
sennas 1 040 Napisano December 12, 2011 Avtor Share Napisano December 12, 2011 Ja, gre za enega hrošča. Ne spreminjajte mislim da vrednosti bump in rebound, to more biti 5 ali manj, drugače so formulce nagnjene. Iz lanske teme: Napisano 23 november 2010 - 13:33 Zdej ne vem kakšne točno probleme ste meli nekateri, vednar ima ta Armaroli en bug. In sicer ne smeš imeti vzmetenja na več kot 7 ker če ne avto čudno nagne v eno stran... kr neki... tako da je lahko bilo to to. Napisano 23 november 2010 - 14:04 Aha, zdaj sem tudi jaz zasledil da je težava v suspension, kar poročajo tudi na virtualr: I reproduced the “problem”. I changed fwd: slow bump=5, rebound=9, rear: slow bump=2, rebound=4 and the front wheel went up to air. When i tested the car first time a did some similar mistake with the setup, so the car, even the whole screen, was shaking like hell, was not possible to drive it. Link to post
KOKL 223 Napisano December 12, 2011 Share Napisano December 12, 2011 Spostovani novinci, da vas opozorimo, danes ob 20.00 se zacne testiranje, ki je obvezno! Test bo potekal nekako tako: - Začnemo z vožnjo na čas, torej doseganje hitrih krogov s poljubno količino bencina oz. kakršnimkoli setupom (to traja recimo od pol urce do ene ure) - Potem pa sledi še dirka, torej vožnja ob boku z večimi dirkalniki Za dodatne informacije tega testiranja kontaktirajte , Adrijan Rihter - Adri (msn: crazy.adri@hotmail.com) , ali pa kontaktirajte sodnike na zs sporočila Vozniki, ki se bodo morali udeležiti testa so: 7. Bojan Stopar (Test) 21. Luka Zajc (Test) 24. Kristian Puhov (Test) 25. Marcel Borak (Test) 27. Slavko Bruncek (Test) 29. Roman Rahne (test) Želimo vam veliko sreče na testiranjih! in čim več dobrih časov! Link to post
SchumacherM 58 Napisano December 12, 2011 Share Napisano December 12, 2011 Sej ne da jamram ke nism najhitrejši. "Jamram" ker nikakor ne razumem kje se najdejo dve pa pol sekunde. Pa po več kot 150 krogih bi pa mogoč kaj lahk boljš blo. Navsezadnje pa december nabija, tečaj za gasilca, kolokviji, poskušaš na šiht it ko utegneš...najdi še pol cajta za nabijanje krogov v nedogled. Eni ga majo preveč... 1 Link to post
denis 38 Napisano December 12, 2011 Share Napisano December 12, 2011 Evo moj trenutni čas je 1.27.6xx Je pa še neki rezerve. Link to post
Recommended Posts