mAxL 1 106 Napisano November 28, 2011 Share Napisano November 28, 2011 Details:Multiple Racing Types - Experience a variety of race type challenges including Rally, GT, and Formula 1Extensive Online Competition - Race in online competitions with up to 8 player multi-integration36 Circuits, Including Variations - Drive your way through 36 circuits including GP Circuits, Test Circuits, and Bonus Circuits52 Stunningly Detailed cars - Re-live the greatest modern and classic Ferrari models with 52 stunningly detailed carsAdvanced AI - Challenge highly intelligent, realistic, and difficult AI opponents to push you to the next level Description: "Experience the Ferrari Racing Legend. The Ferrari brand comes alive in a whole new racing experience with Test Drive: Ferrari. Harvest the speed and power of these highly tuned vehicles through a variety of tracks guaranteed to challenge even the most experienced drivers. From detailed physics to extensive race circuits to sophisticated car models, Test Drive: Ferrari combines the ultimate driving experience with the ultimate sports car brand! " Release Date(s): Feb 7, 2012 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 28, 2011 Avtor Share Napisano November 28, 2011 Si pa ne predstavljam Ferrarija v rallyiju Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano November 28, 2011 Share Napisano November 28, 2011 Tole bi znal bit zanimivo, vsaj zame, Ferrari freaka Heh Maxl, Ferrarijov v rallyu je že neki blo.. kako se obnese je pa drugo Povezava! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 28, 2011 Share Napisano November 28, 2011 Extensive Online Competition - Race in online competitions with up to 8 player multi-integration. 8?.... Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano November 28, 2011 Share Napisano November 28, 2011 multi-integration? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 29, 2011 Share Napisano November 29, 2011 Kdo pa je razvijalec tega? Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano December 2, 2011 Share Napisano December 2, 2011 Baje da je in založnik in razvijalec Atari. V tej isti novici na partisu je sicer pisalo, da so razvijalci baje isti kot pri NFS Shift-u, ampak to dvomim, glede na to da majo že projekt C.A.R.S. Bolj me skrbi dejstvo, da zaenkrat ta igra ostaja zvesta samo Xboxu ter PS3-ju.. No, mi je vsaj jasno zakaj zgolj 8 playerjov v multiju.. Ah, tole je že obsojeno na propad.. Pa sem se že veselil da prihaja nek novi špilčk na foro NFS Porsche-ja.. škoda. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 16, 2012 Share Napisano January 16, 2012 In še posnetek gameplaya... http://www.youtube.com/watch?v=N_DDDpE1tLY Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano January 18, 2012 Share Napisano January 18, 2012 Tole mi deluje kot NFS Shift z Ferrariji.. Grafika je zelo podobna, sploh blur efekti kokpita, fizika pa tut ne zgleda kej dosti bolša.. Pogrešam čase NFS Porscheja Citiraj Link to post
chicharito 3 Napisano June 30, 2012 Share Napisano June 30, 2012 Je že na travniku, sprobam čez ene 2h pa poročam.. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 30, 2012 Share Napisano June 30, 2012 Ja sam za xbox..treba je počakat da bo na pc-ju Citiraj Link to post
chicharito 3 Napisano June 30, 2012 Share Napisano June 30, 2012 Vi kar čakte, js bom zdele probou, mam na srečo x škatlco Citiraj Link to post
chicharito 3 Napisano July 1, 2012 Share Napisano July 1, 2012 Opala čist sm pozabu, ja.. sprobal sem. Kaj več pa tut ne, mi je čist škoda dvdja. Špil čist vleče na Shift 2 saj so isti proizvajalci. Mogoče je malo bolj dodelano vendar vseeno ne kaj dost. Nevem zakaj so šli v te vode za dirkanje po stezi, ker folk 3x bolj obožuje free ride po cestah. Uglavnem, grafa in zgodba je dokej dobr narjena, po igralnosti pa se niti 10% ne kosa z franšizo Forza. S controllerjem na xboxu je preveč zahtevno za vozit, mogoče bo na volanu še šlo, na računalniku. Samo vseeno, porazno. Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano December 12, 2012 Share Napisano December 12, 2012 Tole je že na pašnikih za PC, je že kdo preizkusil? Citiraj Link to post
Recommended Posts