FBR18 112 Napisano December 2, 2011 Share Napisano December 2, 2011 Vidim da smo s črno zadeli v nulo. Meni je neverjeten, boljš si ne bi mogu mislit! Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano December 2, 2011 Avtor Share Napisano December 2, 2011 ko ga vidiš v živo je orgazmičen Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 2, 2011 Share Napisano December 2, 2011 teb res ni treba skrbet če slo železnice propadejo. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 2, 2011 Share Napisano December 2, 2011 Zakon! A si kej razmišlal da bi kašn GT volan naredu? Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano December 2, 2011 Share Napisano December 2, 2011 Samo tole je pa prehudo. Zokid biznis trka na vrata. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano December 2, 2011 Avtor Share Napisano December 2, 2011 Zakon! A si kej razmišlal da bi kašn GT volan naredu? tudi to sem razmišljal, mogoče se pa res spravim kaj takšnega nardit Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 2, 2011 Share Napisano December 2, 2011 tudi to sem razmišljal, mogoče se pa res spravim kaj takšnega nardit Maš kandidata...za F1 pa, kaj čem hvalt, noro NO! Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano December 2, 2011 Avtor Share Napisano December 2, 2011 kaj takšnega bi pasalo ane 1 Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano December 2, 2011 Share Napisano December 2, 2011 zokid: svaka čast za tale DIY F1 volan! (pa DIY tracker, tut tvoj seq shiter oz kokpit je nor!!!) Spremljam temo že od začetka in si res nisem mislil da bo izpadlo kot je- vrjamem da bo končni izdelek sapo jemajoč! Trenutno razmišljam ali bi dal denar za GT volan + Chilicoke adapter za G25, ali rajš kar novga Fanateca (ki mi je po izgledu sicer grd, ampak oky)..Če boš res začel izdelovat GT volane, se takoj postavim v vrsto za enega Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 2, 2011 Share Napisano December 2, 2011 Ja za mojga CSR Elite boš mogu neki poštimat, itak se ga bo dalo zelo predelat in komot.Bi blo pa fiino,ker bom mel še Trusta RS-a,da bi kr na oba pasal,hehe Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano December 2, 2011 Avtor Share Napisano December 2, 2011 takole danes sem malo pohitel ker je barva hitro sušila, sem zgumiral gripe in ko so se posušili sem začel montirat prve gumbe 3 Citiraj Link to post
denis 38 Napisano December 2, 2011 Share Napisano December 2, 2011 Brez besed sm ostal! Tole morem enkrat pridt v MB, da sprobam. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano December 2, 2011 Avtor Share Napisano December 2, 2011 Brez besed sm ostal! Tole morem enkrat pridt v MB, da sprobam. haj to pa boš mogel na Otočec it gledat, ker volan gre naslednjo soboto Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 3, 2011 Share Napisano December 3, 2011 Ne morem verjeti očem Kako dober volan si naredil,to je prava mojstrovina.Zanima me,če bi šlo kaj takšnega zmontirati na Logitech GT pro?? BTW tudi jaz sem iz Maribora in,če bi se dalo videti volan bi bil ful vesel in bi se morda tudi sam lotil takšnega izdelka,sedaj ko bodo hladni in kratki dnevi :wink: Citiraj Link to post
Recommended Posts