play 502 Napisano November 20, 2011 Share Napisano November 20, 2011 Pomoje da ne (edin sonic), bom pa od Snetija iz jokerja zvedel mal več če ga ta teden dobi na probo, ker testira vse volane, tudi mojga csr-ja je, pa da vidmo kaj bo omenil. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 20, 2011 Avtor Share Napisano November 20, 2011 FBR18 volan bo pasal oz ga bom priredil za g25 ce pa bo kdo drugi interesent pa bom ga naredil za drugi volan, zdaj še pridejo mali popravki malo lepše obline, zreskano za števce, pol pa bom zacel malo sodelovati z potencialnim kupcem, kakšne, koliko in kakšne pozicije gumbov bom montiral noter, volan pol pride še celi skitan, pobarvan, prelakiran in gripih pride guma ali alcantara(vse od želje kupca) Pri g25 bo pa še mogla prit zraven bodnarjeva plošča da bomo stikala zvezali na bodnarja Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano November 20, 2011 Share Napisano November 20, 2011 Mam ravno G25... Sem definitivno interesent, pa tudi za kakšno gajbo zraven rade volje dodam Play ti samo poročaj, me prav zanima. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 20, 2011 Avtor Share Napisano November 20, 2011 ok pol bom pa tega za tebe rezerviral pa mi malo skiciraj položaje gumbom kje bi jih imel postavljene in koliko kom. in mi pošlji na mail davorinzorko@gmail.com naslednji vikend potujem v čateške toplice tako da ga boš lahko prišel v trebnje in ga v živo sprobal Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano November 20, 2011 Share Napisano November 20, 2011 Vsaka ti čast! Zakon Za knofe pa pojma nimam, niti ne vem kolk in kakšni obstajajo ... Mi lahko na mailu (spicparkeljc@gmail.com) malo razložiš kaj in kako oz. kaj ti misliš, bo lažje glede na to da imaš izkušnje in veš kaj gre in kaj ne, pa potem jaz samo povem kakšen detalj. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 23, 2011 Avtor Share Napisano November 23, 2011 evo spet nekaj novega za pokazat najprej sem preuredil ploščico elektronike nato sem iz kartona naredil šablone za sprednji del volana in zadnji del volana nato tole prenesel na iverko in izrezal sprednji in zadnji del spredaj sem izrezal še ležišče kamor pride položena elektronika še od zadaj nekje predvidena pozicija stikal zdaj pa spet sledi ogromno šmirlanja in iskanja linij, da bo volan dobil lepe simetrične linije 6 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 23, 2011 Share Napisano November 23, 2011 Lepo napreduje Komaj čakam, da ga vidim v akciji Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 23, 2011 Share Napisano November 23, 2011 Če bi več vozil f1, bi se takoj dal na čakalno listo. Res svaka čast, ni kaj drugo za povedat Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 23, 2011 Share Napisano November 23, 2011 Odlično napreduje tale volan... komaj čakam vikend da zadevo vidim v živo ! Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano November 23, 2011 Share Napisano November 23, 2011 Odlično zgleda Brez besed Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 23, 2011 Avtor Share Napisano November 23, 2011 evo še ena slikica za brata Prosen pol pa ga spakiram v škatlo in gre v Soboto v Trebnje, da ga bosta lahko v živo videla, podala mnenja in izboljšave 3 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 28, 2011 Avtor Share Napisano November 28, 2011 etola v soboto smo pomerjali volan včeraj sem zalepil volan in sfrezal za števce, ker je danes že suh, sem začel kitat ko sem vse prekital in grobo in fino zbrusil sem pripravil volan na špricanje volan sem prešprical z 3 sloji poliester kita, da bo volan bolj trden takole zdaj pa en dan sušenja kita, pol pa auskitam fino prebrusim in zvrtam lukmje za stikala 7 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 28, 2011 Share Napisano November 28, 2011 Davorin razturaš! Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano November 28, 2011 Share Napisano November 28, 2011 Madona si hiter Da bi bli še vsi kosi tako hitri Citiraj Link to post
Recommended Posts