Skoči na vsebino

DIY F1 volan

zokid

Recommended Posts

• Odgovori 131
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

eto volan v akciji

danes je bil dan D za montažo volana prvo smo malo volan prilagodili za FBR18 in začeli z montažo osnovne plošče na g25 zmontirali bodnarja in volan nataknili na osnovno ploščo

etola danes je res neki čudni dan, poštarji že celo dopoldne hodijo okoli hiše pa nevem zakaj ajaaaaaaaaaa prvi paket-bodnar je prišel jah nič, kit se je strdil, zaj pa gremo razrezat vola

FBR18 volan bo pasal oz ga bom priredil za g25 ce pa bo kdo drugi interesent pa bom ga naredil za drugi volan, zdaj še pridejo mali popravki malo lepše obline, zreskano za števce, pol pa bom zacel malo sodelovati z potencialnim kupcem, kakšne, koliko in kakšne pozicije gumbov bom montiral noter,

volan pol pride še celi skitan, pobarvan, prelakiran in gripih pride guma ali alcantara(vse od želje kupca)

Pri g25 bo pa še mogla prit zraven bodnarjeva plošča da bomo stikala zvezali na bodnarja

ok pol bom pa tega za tebe rezerviral [champ] pa mi malo skiciraj položaje gumbom kje bi jih imel postavljene in koliko kom. in mi pošlji na mail davorinzorko@gmail.com [ok]

naslednji vikend potujem v čateške toplice tako da ga boš lahko prišel v trebnje in ga v živo sprobal

[dance] Vsaka ti čast! Zakon :D

Za knofe pa pojma nimam, niti ne vem kolk in kakšni obstajajo [iz] ... Mi lahko na mailu (spicparkeljc@gmail.com) malo razložiš kaj in kako oz. kaj ti misliš, bo lažje glede na to da imaš izkušnje in veš kaj gre in kaj ne, pa potem jaz samo povem kakšen detalj.

evo spet nekaj novega za pokazat [owje]

najprej sem preuredil ploščico elektronike

001.jpg

nato sem iz kartona naredil šablone za sprednji del volana

002.jpg

in zadnji del volana

003.jpg

nato tole prenesel na iverko in izrezal sprednji in zadnji del

spredaj sem izrezal še ležišče kamor pride položena elektronika

007.jpg

005.jpg

006.jpg

še od zadaj

008.jpg

009.jpg

nekje predvidena pozicija stikal

010.jpg

zdaj pa spet sledi ogromno šmirlanja in iskanja linij, da bo volan dobil lepe simetrične linije [wall]

etola v soboto smo pomerjali volan

190.jpg

včeraj sem zalepil volan in sfrezal za števce, ker je danes že suh, sem začel kitat

024.jpg

025.jpg

ko sem vse prekital in grobo in fino zbrusil sem pripravil volan na špricanje

026.jpg

028.jpg

volan sem prešprical z 3 sloji poliester kita, da bo volan bolj trden

030.jpg

031.jpg

032.jpg

034.jpg

takole zdaj pa en dan sušenja kita, pol pa auskitam fino prebrusim in zvrtam lukmje za stikala