marko 36 Napisano May 20, 2012 Share Napisano May 20, 2012 evo, dobil kamerco, jo ofnu, odstranu the magic glass, probu z dalincom in sveti k noro, zdej pa sam še uno za na glavo narest 1 Citiraj Link to post
David91 68 Napisano May 20, 2012 Share Napisano May 20, 2012 dobro pokaži kak boš mel pa to Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano May 25, 2012 Share Napisano May 25, 2012 Marko poročaj, da še jaz probam to naredit Citiraj Link to post
Feri 0 Napisano February 23, 2017 Share Napisano February 23, 2017 Zivio, Da malo obudim temo A bi bilo ok, če se diode postavi v trikotni obliki?imam eno čelado in so luknjice že tovarniško lepo narejene. lp,F Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano February 23, 2017 Share Napisano February 23, 2017 Pozdrav. Jaz sem tudi naredil ir tracker. Glede tvojega vprašanja, odvisno kje so luknje. Najbolje se obnese da so razmetane. Težko ponasnit. Jaz sem imel v obliki znaka> Z tem da je razlika med dolžino od zgornje do srednje in srednje od spodnje. Prav tako je pomembno kje imaš kamero. Jaz sem naredil clip za na slušalke . Potem pa je pomembno kje igraš. Ker varčne žarnice motijo ful. Sončna svetloba še bolj. In ja sem imel filter ki prepušča samo ir žarke. Ko se vse vse poklopi pa je kr užitek. Citiraj Link to post
Recommended Posts