edgeslo 1 162 Napisano November 16, 2011 Share Napisano November 16, 2011 Povezava! Tole sprobam danes... Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano November 16, 2011 Share Napisano November 16, 2011 Nice work zokid Tut jaz sem kakšno leto nazaj experimentiral s tem- sicer sem si naredil "nastavek" za na kapo, vendar zgolj za test da vidim kako vse skup funkcionera. Fajn bi blo poštimat tako, da ne rabiš met za to slušalk, oz kot v mojem primeru, kape. Cena vseh komponent je bla cca 15€ v Conradu. Če se spravte to počet, pazite da imate web cam ki zadevo podpira, niso vse kamere primerne (baje?). EDIT: zokid: zdaj me je ta zadeva spet malo zrajcala- povej mi samo, ti software dela normalno? Meni je namreč takrt vse skup delalo polovično- Race07 sem moral parkrat zagnati, prav tako tist software da je končno vse skup funkcioneralo kot je treba? Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 16, 2011 Avtor Share Napisano November 16, 2011 starejše skoraj vse delujejo , pri nivejših pa je problem, ker imajo leco prevlečeno z snovjo ki ne prepušča ir svetlobe, največji problem je pri hd kamerah jaz imam starega canyona in dela bp Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 16, 2011 Share Napisano November 16, 2011 http://johnnylee.net/projects/wii/ Tole sprobam danes... Poročaj koliko je to kaj kompatibilno z racing igrami, ker me resnično zanima - zgleda dosti bolj preprosto... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 16, 2011 Share Napisano November 16, 2011 Not working Sicer kontroler najde samo se očitno do konca ne polinkata. Tako da ne dela, je pa baje odvisno tud od usb bluetooth ključka , samo se mi ne da kaj dosti s tem ukvarjat glede na to, da mi je zokid že skoraj naredil diy Ir-Tracker Citiraj Link to post
marko 36 Napisano May 15, 2012 Share Napisano May 15, 2012 Zokid, jast mam en problem, una kamerca, ki jo ma david (se mi zdi, ne zamerit če se motim) je pri živi duši ni nikjer več za dobit Ne vem pa kje je oni seznam kamer katere so ok za Head tracker. Vem da je bil nekje prpopan, ampak ga 2 dni iščem pa ne najdem. lahko pa tut kako poceni opcijo pa da je easy IR filter removal, pa bom tut happy hvala Citiraj Link to post
David91 68 Napisano May 15, 2012 Share Napisano May 15, 2012 res je jaz sem jo dobil v merkatorju...evo tukaj maš pa seznam...Link! Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 15, 2012 Share Napisano May 15, 2012 Če bo kdo nucal, pomoje ni glih lahko razdret itd mu dam PS3 EYE TOY novo za 9EUR Citiraj Link to post
marko 36 Napisano May 15, 2012 Share Napisano May 15, 2012 Ni lih lahko razdret te tvoje play ja, je reku zokida da je kr zajeb*na.. tnx david evo pregledu vse ki imajo easy to remove ali very easy, pa je v eni trgovini edino tale teoretično dobavljiva: http://www.marros-it.com/spletne-kamere/2035-kamera-logitech-quickcam--express-oem-5099206000674.html Citiraj Link to post
David91 68 Napisano May 15, 2012 Share Napisano May 15, 2012 za razdret je najlažje kaki logitech oz canyon to kaj mam jaz niti šraufncigra nisem rabo samo odvil sem lečo(al kakorkoli se temu reče) in je IR filter bil tam Citiraj Link to post
marko 36 Napisano May 15, 2012 Share Napisano May 15, 2012 sam a je tole nov al star model, za novga piše hard, za starga easy.. Citiraj Link to post
David91 68 Napisano May 15, 2012 Share Napisano May 15, 2012 lepo zgleda da je eye toy prodan hehe....drugač pa ja trenutno mam jaz največji problem da nimam nobene diskete Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 15, 2012 Share Napisano May 15, 2012 To je 100% nov, enake imam doma, ma ni težko razdret, kej več pa ne vem... 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts