mAxL 1 106 Napisano November 18, 2011 Share Napisano November 18, 2011 Jast sem v C.A.R.S. nastavil FF na 85%, pa je že velik boljš. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 18, 2011 Share Napisano November 18, 2011 V raceroom (vsaj v 1. verziji) je bil lagg. Ni bil problem samo ffb, ampak dejansko lag volana, ki ni bil zanemarljiv. Mislim, da je to opazil tudi Rok Prosen, ki je malo več preigral igro. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano November 19, 2011 Avtor Share Napisano November 19, 2011 Ni bil ravno lag v pravem pomenu ampak avto ni mel centra... sicer ko si se navadil je šlo tudi lepo naravnost. Sicer pa kolikor sem probal novi raceroom je pri formuli enako kot je bilo in po ravnini še vedno "plajha" in je teško naravnat... mislim ni teško, samo je pa malo čudno. Je pa lušna za gonit ni kaj Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 22, 2011 Share Napisano November 22, 2011 Ni bil ravno lag v pravem pomenu ampak avto ni mel centra... sicer ko si se navadil je šlo tudi lepo naravnost. Sicer pa kolikor sem probal novi raceroom je pri formuli enako kot je bilo in po ravnini še vedno "plajha" in je teško naravnat... mislim ni teško, samo je pa malo čudno. Je pa lušna za gonit ni kaj To mislim da moreš ti met nekaj na nastavitvi volana, ker meni se čuti in vozi popolnoma enako kot npr. master, wtcc....nobenih težav pri držanju naravnost. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 22, 2011 Share Napisano November 22, 2011 Jaz se strinjam z obema... dokler sem imel momota, je super delalo. Ko sem kupil DF GT, je pa začel volan plesat na ravnem. Res pa je tudi, da letos menda še nisem vozil... Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 2, 2011 Share Napisano December 2, 2011 Simraceway je na voljo za download na uradni strani Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano December 6, 2011 Share Napisano December 6, 2011 (urejeno) Zadevo sem lihkar sprobal (na tipkovnici, all assist off).. Podrtija na celi črti. Probal še z volanom- edina stvar ki jo lahko pohvalim je zastonj igranje. Vse drugo? Se raje zadržim komentarja.. Uredil December 6, 2011 - Aggressor Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 6, 2011 Share Napisano December 6, 2011 Najprej si dodobra nastavi volan, pa bo malo boljše. Je pa res da ni glih... Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano December 7, 2011 Share Napisano December 7, 2011 Nastavitve volana gor al pa dol, tut CSR ne reši tegale šmorna.. Sicer pa, glede na to kakšen volan reklamirajo ob igri? Tole nima svetle prihodnosti.. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 Mene pa zanima kako je z avtomobili v tej igri? Kolikor sem gledal je potrebno določene kupiti, pa me zanima, če z pravim denarjem ali morda z virtualnim, ki si ga prislužiš z dobrimi rezultati? Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 Baje z pravim denarjem. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 S pravim denarjem, lahko si pa tudi kupiš "credite" na njihovi strani in potem plačuješ z njimi. še vedno pa je to pravi denar... Sam sem probal Lancerja na 2 progah, občutek za awd niti ni bil tako slab. Res pa je, da tudi ni bil dovolj dober, da bi kupoval dodatne avte. še vedno je to samo malo preoblečen rfactor Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 Hvala za informacije. Citiraj Link to post
David91 68 Napisano July 25, 2012 Share Napisano July 25, 2012 malo da obudim temo...trenutno sem malo probal ta simraceway in zadeva mi je kr všeč...najbolj so me pritegnili avti(za vsakega je nakaj) , dobro majo grafično nareto(sploh notranjost) plus tega, nerabiš avta kupit z denarjem ampak lahko voziš in si creditse nabiraš in pol avto kupiš z tem online creditom Citiraj Link to post
Recommended Posts