Skoči na vsebino

Ostalo

play

Recommended Posts

Zato ker nobeno dirkališče ni blizu, adria je mislim da cca 400km od mene, tako da to znese 800km.. Če gre več ljudi skupi se dokaj splača, če greš pa sam ali pa 2 pa niti pod razno, dobiš z Reki, na Grobniku, za 100€ tudi podobne avte, pa je 300km bližje :)

• Odgovori 1,4k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dolgoletna želja se je končno izpolnila. 5 prjatlov s Hondami smo se zmenili za trip na Nordschleife. V treh dneh sem odvozil 7 krogov, potem pa so me nažalost ustavile ponucane ploščice. Ob prihodu s

WRC Monte Carlo 2016     Celotna galerija: http://www.mihafabijan.si/portfolio

Ta vikend, avti iz 90ih... lepooo   http://youtu.be/Aa-xwuWqH70

Posted Images

Je pa bila opcija lani in mislim da bo letos zopet, za na češko, za 2 osebi, dobiš 2x nočitev, 30min vožnje z izbranim avtomobilom, z doplačilom 16€ za benz, BREZ prevoza, in mislim da je blo 160€. Je pa res da se ne pelješ po dirkališču ampak po mestu, ampak ga lahko malo bolj pohodiš, ker naj bi oblasti vedele za te dogodke, na koncu pa še po letališču gas do konca..

Zato ker nobeno dirkališče ni blizu, adria je mislim da cca 400km od mene, tako da to znese 800km.. Če gre več ljudi skupi se dokaj splača, če greš pa sam ali pa 2 pa niti pod razno, dobiš z Reki, na Grobniku, za 100€ tudi podobne avte, pa je 300km bližje :)

Če je bil gor kupon za Ferrarije v IT za 99€...js pa še 3 kolegi smo si nabavli, v 2013 se spokamo v en avto in gremo vozit 458 Italio. :D Bomo tut mal izleta usput nardili :P

• 2 weeks later...

Sm mal bolj podrobno prebral tisto reč na češkem, pa sm vidu da se le po navadnih cestah furaš.. BV

Za na progi so pa drage te reči.. povsod do zdej je blo 100+ za 1-2 kroga, kar je mal zlo.