KOKL 223 Napisano December 27, 2010 Share Napisano December 27, 2010 Off topic, ker nevem kam naj dam. Je pa zanimivo za naše F1 dirkače! Res odlična reklama > Povezava! 1 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 27, 2010 Share Napisano December 27, 2010 Hehe.. huda je ja Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 11, 2011 Avtor Share Napisano February 11, 2011 Povezava! Če pride kdo mimo, bomo imeli rc drift, progica zunaj,če bo kdo imel voljo, rade volje proba,ter notri pri modri dirkalni Imprezi eno Ps3 konzolo in GT5.Pač skromno,sam sem tudi vse skupaj zvedel,šele včer popoldan,da jim lahko nekaj dam, škoda ker ni vsaj bilo dogovorjeno malo popreje, bi probal uredit tudi kaj za Slor. Da bi pa vedel,da bo kakšen poseben hud simulator,pa malo dvomim.Danes ga ni bilo videti, tudi slišal nisem nič o tem. INFO 3. MotorSport Salon bo za obiskovalce odprt po naslednjem urniku: 12.2.2011 od 10.00 do 19.00 13.2.2011 od 10.00 do 19.00 Cene vstopnic: redna cena: 8€ za šolarje, dijake,študente,upokojence,invalide ter nosilce tekmovalnih licenc (AŠ2005,AMZS): 6€ predšolska mladina: gratis Na 3. MotorSport Salonu, bo Red Bullova RB5 formula 1, s katero sta Sebastian Vettel in Mark Webber nastopala v sezoni 2009 in zmagovalno vozilo 24 urne dirke v Le Mansu 2010, dirkalni prototip audi R15 TDI, ki so ga ob lanski zmagi upravljali Bernhard, Dumas in Rockefeller. Seveda pa bodo na Salonu prisotna tudi podjetja, ki nudijo dirkaško in dodatno opremo. Pričakuje se približno 8.000 obiskovalcev. Več informacij: www.motorsport-salon.si Citiraj Link to post
mm46 11 Napisano February 12, 2011 Share Napisano February 12, 2011 Jaz bom mel tam moj sedež za burnsa vozit Povezava! (ena slikca je tm v zadnjem delu članka) Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 12, 2011 Share Napisano February 12, 2011 Ajoo, pa sem vozil pri tebi Burnsa, pa sem se šele potem spomnil kdo sta vedva Mal mi je ročna falila, oz. nisem vedel kje imate naštimano Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 12, 2011 Avtor Share Napisano February 12, 2011 Jaz bom mel tam moj sedež za burnsa vozit Povezava! (ena slikca je tm v zadnjem delu članka) Ma ne no, zakaj pa smo tk tiho,se itk ju3 vidmo, enako sm vaju mal povprašal,bol sem zunej žgal plastične gume. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 12, 2011 Share Napisano February 12, 2011 Tebe play pa tud nism vidu zunej pr RC driftu? Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 13, 2011 Avtor Share Napisano February 13, 2011 Tebe play pa tud nism vidu zunej pr RC driftu? Miha jaz te morm na videz poznat,nočm pa trdit,lej bil sm not,zunej,not zunej, danes pa nam je zagonjil dež, vozil smo sicer sam 1h zjutraj od 8.30 gor,pol pa uničil el pri avtu. Lahk pa pohvalim mm46 in njegovega kolega,cel dan poleg pc-ja-volana , folka sta imela veliko, reku bi le neki, drugič se splača dogovoritt,skupno,da nas bo res malo več,da nardimo skupaj kaj večjega,reklamiramo vsi svoja početja,sigurno se obrestuje,za drift smo kr krepkih odličnih ponudb dobili, glede voženj,tekem,kjer je velka publika.Kar se mene tiče in GT5-ke,pa so otroci bli non stop (sitni),pač če se oni vsedejo,prec mine dve ure. Kar se tiče drugih dogajanj v bodoče,se splača pozanimat, dobit kak sedež več+volan, predstavit več iger, Race on,predstavit Slo lige,enako RBR in ostalo, očitno to folku zeloo diši. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 13, 2011 Share Napisano February 13, 2011 Ja verjetno ta plac ni zastonj, da se ti tam postavš pa promoviraš svoje stvari... Kok to kej stane sploh? Je blo velik folka? Mate kake slikce? Je blo kej za vidt? Poročajte mal za tiste, k nismo mogl pridt Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 13, 2011 Share Napisano February 13, 2011 Murn, nekej mojih slik lahko najdeš pri meni na Facebooku :wink: Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 14, 2011 Avtor Share Napisano February 14, 2011 Ja verjetno ta plac ni zastonj, da se ti tam postavš pa promoviraš svoje stvari... Kok to kej stane sploh? Je blo velik folka? Mate kake slikce? Je blo kej za vidt? Poročajte mal za tiste, k nismo mogl pridt Za dva placa notri manjši in zunaj celo 100m2 sem dobil zastonj! Slike sledijo! Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano February 14, 2011 Share Napisano February 14, 2011 Lahk pa pohvalim mm46 in njegovega kolega,cel dan poleg pc-ja-volana , folka sta imela veliko... lol...Ta njegov kolega je njegov brat. Matej in Marko Mejak. Zdej bi pa že lahko vedu, da sta dva Mejaka. Mal heca... Kje si bil pa v soboto? Sem bil skor cel popoldne tam, tut RC drift sem kar nekaj časa gledal, pa tebe ni blo nikjer. Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano February 14, 2011 Share Napisano February 14, 2011 Par slikc Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 14, 2011 Avtor Share Napisano February 14, 2011 lol...Ta njegov kolega je njegov brat. Matej in Marko Mejak. Zdej bi pa že lahko vedu, da sta dva Mejaka. Mal heca... Kje si bil pa v soboto? Sem bil skor cel popoldne tam, tut RC drift sem kar nekaj časa gledal, pa tebe ni blo nikjer. Ne veš da mam dolgeee lase ,ne vem Ale bil sm od 7 do 18h... Več pa tuki Povezava! Povezava! Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano February 14, 2011 Share Napisano February 14, 2011 Ne veš da mam dolgeee lase ,ne vem Ale bil sm od 7 do 18h... Ja sej pol te še spoznal nebi. Čudno, da ti mene nisi...sem vsaj pol ure stal tam in gledal. Citiraj Link to post
Recommended Posts