gregor vodicar 476 Napisano March 18, 2010 Share Napisano March 18, 2010 Bo šou kdo? Jest mam namen it v soboto. Lp! Citiraj Link to post
mm46 11 Napisano March 18, 2010 Share Napisano March 18, 2010 Jaz in Matej bova skoz tam Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 18, 2010 Share Napisano March 18, 2010 Kje pa? D dasta za en per k sta zmagala ROC Citiraj Link to post
Oxy 11 Napisano March 18, 2010 Share Napisano March 18, 2010 Super se vidimo jaz grem v nedeljo Citiraj Link to post
Matic 7 Napisano March 18, 2010 Share Napisano March 18, 2010 Kaj bosta red bull in focus wrc oba repliki? Citiraj Link to post
Oxy 11 Napisano March 19, 2010 Share Napisano March 19, 2010 In kako je na sejmu in kakšna je kaj cena? In ali imajo vse te avte ki jih obljubljajo? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 19, 2010 Share Napisano March 19, 2010 Cena vstopnice je 7€. Naj bi bilo tam vse kar so napisali :wink: Citiraj Link to post
Matic 7 Napisano March 21, 2010 Share Napisano March 21, 2010 Tko bolj je bila ena revsna vseskupi Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 21, 2010 Share Napisano March 21, 2010 Sm bil včeraj skup z Mesaričem in Godlarjem. Če bi ocenjeval od 1-10 bi dal oceno 8. Študentska karta je bila 5€, videl si kar nekaj dirkalnikov, lahko si poskusil nekaj stvari, zraven dobiš še brezplačno karto za speedway. Pogrešal sem kakšno boljšo simulacijo, ne pa da si delam bruke s tem rallyem pred Mejakom (ni to zame ) Glede na priljubljenost motošporta v Sloveniji, je bil salon zelo soliden. Lp! Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano March 21, 2010 Share Napisano March 21, 2010 Evo da še jst strnem v par stavkih kaj sem videl v dobri uri na salonu... Dve novosti v slovenskem avtomotošportu Pando od Senice in Peugeota 207 od Skrbinška. Za oba lahko rečem da sta super narejena (u piko), bomo videli še kako se bosta obnesla na GHD oz Panda tudi v rallyju (najbrž da je opcija rentanja v igri, kolkr sem Klavdijo pred časom razumel). Peugeotu dajem pa prvi dve leti kr malo možnosti za uspeh, ker je bilo zelo podobno tudi z 206 izpod rok istega "tunerja". Ne vem zakaj (oziroma vem najbrž je tu denar igral glavno vlogo) niso preprosto kupili 206 S2000 in ga dodatno predelali za GHD (karbon, difuzor, ...) Ostali dirkalni avtomobili so bili videni že lansko leto na salonu (F3000 - Stankovič, Mici - Peljhan in Marc, BMW drift - Grošelj, FR2000 - Habat in Lema, Porsche - Lema, Seat in Beetle - Robida...)izjema je edino Alfa 156 od Dekleve, vendar že videna na slovenskih tleh. F1 - pohvala organizatorju, res da je bil avto star in brez motorja a tudi to je nekaj. Focus WRC - katastrofa, pomoje bi blo bolš če bi razstavili maketo iz Lego kock, bi ga otroci z večjim veseljem gledali. Ostali cestni avtomobili, pa čeprav je to Porsche oz. Ferrari, pa mislim da ne sodijo na tak salon. Saj v imenu piše MotorSport, to pa nima nobene veze z motošportom. To foro lahko prodajajo moji mami U glavnem, brez veze. Mislim da je bilo lani precej boljše in tudi zato sem mislil da bo letos drugače, presenečen v negativnem smislu. Sem jim pa plačal karto (7€), kljub temu da sem imel možnost dobit akreditacijo, tako da se lahko pohvalim da sem kljub temu da nisem zadovoljen prispeval nekaj v blagajno organizatorju. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 21, 2010 Share Napisano March 21, 2010 Raj bi šu na 2 pira, pa notr z akreditacijo pa bi ti še avti boljši zgledal. 1 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 21, 2010 Share Napisano March 21, 2010 Tudi jast sem več pričakoval Sm pa vsaj sprobal kako se pelje pokalni Clio (pa čeprav le na sovoznikovi strani ) Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano March 21, 2010 Share Napisano March 21, 2010 In kako se pele clio? Sicer je naša stranka sam mi še ni uspel najdet čas da bi se šel pelat. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 22, 2010 Share Napisano March 22, 2010 Za probat je Mal prekratka proga je bila...bi moral kje drugje sprobat Sicer tolk je da čutiš sekvenco, pospeševanje, zaviranje,... Citiraj Link to post
Recommended Posts