Skoči na vsebino

Ostalo

play

Recommended Posts

• Odgovori 1,4k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dolgoletna želja se je končno izpolnila. 5 prjatlov s Hondami smo se zmenili za trip na Nordschleife. V treh dneh sem odvozil 7 krogov, potem pa so me nažalost ustavile ponucane ploščice. Ob prihodu s

WRC Monte Carlo 2016     Celotna galerija: http://www.mihafabijan.si/portfolio

Ta vikend, avti iz 90ih... lepooo   http://youtu.be/Aa-xwuWqH70

Posted Images

Dej no Jezen je fer da se na nekomu ki se uči vozit, bo znal, delaš norca v tem smislu, da ne zna vozit, da zaostane za krog, res si fer in še kdo se najde itak, važn da vsi znate najboljše voziti, pa poglej kaj so obljubili kak sim bo itd,poglej tiste njihove prve prsipevke+sliko rbr sima, dej no, jaz sem itak v naprej vedu, da to ne bo res, da bodo res hud sim pripeljali, veš da, za slo ej že g25 hud sim...

Sm roko na srce, daleč smo na forumu prišli, da se gre človek delt iz voznika bedaka za moje pojme, če si 1s ali 3korge slab, si pa pičkuš, nč vred, ne znaš itd, hvala bogu, akj me to razjezi, nebi reku da bi popluval tvoj event, tvoje delo, da si ti lastnik pokrovitelj salona, pač reku je kar je res, če tam vidiš 2,3 g25 to pa je, ja dojaja, pol ma BB več robe...

Vglavnem moj keč je, da je lepo če bo tole bral en nov voznik, mu jaz prej rečem, raj ne it vozit, dokler ne boš najboljši....

V končni fazi lahko sm rečemo, da smo vsi seljaki, ker itak Bonča nas vse za ¸1s scat peleje, dejte si vsi priznat, da smo teleta, da sm neko foušarijo mečemo skupaj, i tako je prav!

Zdej pa še mene popluvajte, jaz vidim le sm tale najbolji sim :shock::shock: men je dojaja res, prec bi ga mel

http://lh3.ggpht.com/_XKhQdcnGeNc/ScT40 ... G_9529.JPG

3. SIMULATORJI DIRKANJA IN VARNE VOŽNJE

3.1. simulatorji SPV

3.2. simulatorji formule

3.3. simulatorji rally

3.4. igralne konzole

kaj je pa blo od tega, men je grdo da nabijejo ne vem kako sliko sima, pol pa, neka balanca v roki, ma dejte noo :mrgreen: :mrgreen:

a on pa lahko kurca vsepovprek :roll: poleg tega je blo se to predobro za 99% tistih ki so vozil... sem bil cel dan tam in lahko prestejem na prste ene roke ljudi k so kdaj vozil rbr al rfactor in da bi za to vozu simulator k stane vec kt kosta cel sejem se mi pa tudi zdi brez veze

Play lepo da si se potegnil za team mejta.

Bi še kaj napisal, sam bom raj tiho; ker me je Makselj že tko ali tko kenslal v prejšnjem postu ;)

Jst sem samo hotel povedat da ni vse v SIMULATORJU :wink: pa pardon če sem preveč povedal in če ste si preveč k srcu gnali.

Pa tudi pojem simulator si vsak po svoje razlaga. Zaletavček, ki je na AMZS štandtu je tudi simulator [krniki]

Ves keč je da če nekja oglašuješ pol naredi vsaj podobno,lcd in volan je po novem že simulator?Pol maste vsi doma ,immao simulatorj?

Ne rečem za vozila, so huda in dobra, to je sigurno vredno videti, zdej pa da bi jaz iz NM prišel samo zradi sim-sej tudi ne bi a ne, ne vem akj si naj mislim,če imam doma g25 in lcd.

Mene je sm ,pojezilo in vrjetme, da me bo še, dkor bo omenu, za enga da je slab, da ne zna vozit, da je ono tretje, čist po parvi, mariskod ne bo vozil, če bo bral take reči na forumu, jaz sm mislu, da bo kak kritika, na to reč, da je čisto dovolj en lcd in volan, da bi lahko blo tako, ap ni blo, ne pa da se zabija kakrkoli za določeno osebo ti znaš on ne,sej pravim kaj pa Bonča?, kaj smo pol mi vsi...

kot je jezn reku...simulator si vsak po svoje predstavlja. bi razumel tako razocaranje ce bi vozili cmr in grid.

Jezn dej da si neb upal bit name jezn......sm jezn ker sm videl kart 40hp pa bi ga mel [krniki]

Itak da si vsak po svoje razlaga sim in tudi lepo je da si rečem, si pa delam, sm si kupil sim, sm skregano z logiko pa je, da dajo fotko rbr, sam sm si enako misli,vsaj 1kom bo hidravlični,pol pa vidiš vse to kar ima človek delno doma, sej kdor rad vozi ima volan in lcd, veliko ljudi pa tudi g25, pohvalno je itak da se kaj pokaže, pa karkoli,sm grdo mi je da se malo zavajo javnost, sicer nikjer ni pisalo, točno kaj bo,sm če vidiš neko hudo sliko,si svoje misliš...

Jezn sm ti pa garantiram res, da bova z Mitjo tako natrenirala, da ti bomo dala mislit [Jel]

PA RES RES BREZ ZAMERE, TUDI SAM NISM MISLIL TAKO, OZ. MAL GRDO SEM NAPISAL!!

SE OPROŠČAM!

Play...brez zamere....sam dej bolj počas piši, ker je tvoj tekst totalno poln napak in neberljiv.

Drgač je pa to moč oglaševanja....eno hudo bejbo na oglas pa hud avto...pa vsi pridejo, pa četudi je potem samo en G25 tam postavljen :D To je biznis.

A s tem Jezn si mislu mene? Jst sm drugače JeZn :wink:

Glej jst nisem mislu nobenga žalit, dejstvo je da ni vse v simulatorju! Pač sem dal njega kot primer. Sej bi dal sebe, sam jst tudi vozim na pisarniškem :mrgreen: Pa tudi nate Play nisem jezen.

Jezn sm ti pa garantiram res, da bova z Mitjo tako natrenirala, da ti bomo dala mislit [Jel]

Če pa imata vidva čas da drgneta po 500 krogov za dirko pa dejta, se ne sekiram. Jst imam svoje življenje in nisem suženj PCja.