Skoči na vsebino

Ostalo

play

Recommended Posts

• Odgovori 1,4k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dolgoletna želja se je končno izpolnila. 5 prjatlov s Hondami smo se zmenili za trip na Nordschleife. V treh dneh sem odvozil 7 krogov, potem pa so me nažalost ustavile ponucane ploščice. Ob prihodu s

WRC Monte Carlo 2016     Celotna galerija: http://www.mihafabijan.si/portfolio

Ta vikend, avti iz 90ih... lepooo   http://youtu.be/Aa-xwuWqH70

Posted Images

Jaz sem tudi bil v Ilirski, ampak samo v soboto! je blo kr uredu no, razen kot že omenjenih šankov ni bilo od nikjer! Pa pustimo to.

Dirkalniki- kapo dol! Sami stroji! Edino Radical SR3 Andraža Hribarja, bi lahko šel malo bolje, kajti avto ima potencial - yoo, da bi meni dali ta stroj!! Čeprav se zdi "samo" 252 BHP malo, ampak v takem avteku je to še preveč! Škoda, pa drugič ;)

No, drugače, sem bil seveda car kot vedno Regal! Tip res obvlada gorske hitrostne! Malo me je razočaral Laslo Szasz, ki pa kot se mu že vidi, se je postaral, tako fizično kot duševno. Tip naj raje gre pečt kruh, kot pa dirkati!

Ostalo... Škoda ker nisem videl Porscheja, unega rdečega, pomoje je bila 911-ka in sicer GT2. Zakaj? V soboto je ni bilo na spregled! Lancie so sekale kot vedno, Valant me je presenetil v primerjavi z Bubničem, Clioti, Yugoti pa nevem kaj še pa itak kr nekaj -> to pač ne spada sem.

Aja.. pa še un, ki vozi Leona... []_ (( )) []_ ... Zdene Robida, ma če pa ta tipo zna sploh kaj na tem svetu vozit, naj me vrag uzame!

Vedno se je samo nekaj preseraval, in kao oh in sploh, danes testiramo to in ono, za sem pa tja, pa bla, bla, bla... pole ga pa v sobto tko raztura Leona, da ga je žihr SRAM!

In posluši to: pole se pa zgovarja, da po njegovem "strokovnem mnenju" niso ble ravno najboljše gume gor, so ble malo, malo pretrde, pa spet bla, bla, bla!!

Ma kaj mi grejo ta tipi na ku***! Sami izgovori! Reči da nimaš pojma pa konec!

OK, dosti o tem, samo hočem povedati, da nekateri, razen keša res nimajo nič drugega!

Drugače, splošni utis Ilirske GHD Petrol 2008 - všečen, nekateri so res pokazali dirkaške sposobnosti, drugi spet ne, je pa res da je proga zaradi precej veliko povprečene hitrosti in bližina ograj ter robnikov, precej zahtevna, tako da nekateri rabijo več časa da naštudirajo progo! Bo pa drugo leto bolje!

mater si ti pameten! kupi si avto pa pelji, pa boš pol pameten, kaj bi moglo it bolj, pa kdo nima jajc hud avto pelat pa take!icon_jaooo.gif me zanima kaj bi ti naredil v Radicalu. za Robido pa..... bodi vesel da je sploh naredil tak avto in da ga pokaže tudi na gorskih dirkah!!Kruh lahko pečeš edino ti, ki si tako pameten.... ko boš ti toliko hiter kot Szasz, boš pa lahko za vsakogar pameten! do takrat pa..... veš, ni isto peljat Radicala zares al pa v Race07 [guns]icon_jaooo.gif

mal se umiri pa ne bit preveč pameten. kot sem že rekel. kupi en poceni avto (seicento, yugo) pa pokaži kaj znaš!!!icon_zvizg.gificon_wall.gif

Lp

Mitja ima mihc popolnoma prav. Tko kot si napisal zgleda da si ti najmanj 5x bolši kot "čevljar" iz Nemčije.

Ni treba kupit avta, lahko ga samo rentaš za eno dirko pa boš vidu kje si s tvojim znanjem, iz običnega prometa in virtualnega dirkanja wink.gif

Lahko kr mene kontaktiraš, ti zrihtam rento Radicala od Hribarja, Cliota pokalnega, Alfo 156 SNP, al pa Seicentota. Pa da pokažeš tvoje mojstrstvo.

ahhh jaz se s tem kdo dobr fura ,kdo ne, itd sploh neobremenjujem, zame so vsi kamikaze, kateri grejo na nož, roko na srce če bi prbil pri 90kmh v drevo ne vem kaj bi blo, tako da so mi vsi po svoje hudi, sm nekateri so pa res čist strgani, prou vidi se da grejo skor brez glave...tako da drug let sm dol, komaj čakam!

na nenormalno no, kako 900hp, pa kaj ima vseen če kdo ve 2000ccm3 al kej več, skor mi je mal sumljivo, razumem od Valanta itd naj bi imele nekje 400hp+, sm tole nad 700hp pa 2k ccm3 to mi ne gre skup, vseen ok turbina, pa nekak to kr ni mogoče al pa.. :mrgreen:

Fantje ne pretiravat z 600+ konji!

Se spomnite Lancie S4 izpred par let v ilirski? No ta je imela ene 600 konjev, ma je voznik Bruno Ianello bil boljši kot Plassa z tistim belo modrim BMW-jevim dirkalnikom, ki je imel notri motor od F1 (tudi nekje 600-700BHP).

Se mi ne zdi najbolj logično da bi potem taka Lancia z 900 konji bila slabša kot S4 od Brunota!

Po časih bi sigurno bila letos, ćeprav S4-ke ni bilo! Je pa res da brez podvozja ti tudi konji ne pomagajo!