Skoči na vsebino

Ostalo

play

Recommended Posts

• Odgovori 1,4k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dolgoletna želja se je končno izpolnila. 5 prjatlov s Hondami smo se zmenili za trip na Nordschleife. V treh dneh sem odvozil 7 krogov, potem pa so me nažalost ustavile ponucane ploščice. Ob prihodu s

WRC Monte Carlo 2016     Celotna galerija: http://www.mihafabijan.si/portfolio

Ta vikend, avti iz 90ih... lepooo   http://youtu.be/Aa-xwuWqH70

Posted Images

Jaz še ne vem točno na katerem sodnikem mestu bom, vem pa da bom nekje kmalu po prvi šikani (3. ali 4. sodniško mesto). To je tam, kjer imajo desno na hribu narejene "pokrite tribune" biggrin.gif , predno se cesta rahlo spusti.

Če bo kdo kej hodil tam okoli, pa naj me poišče, al pa pokliče na GSM 041/203-333 (Play, midva se morava obvezno dobit. Je tut dobr plac za slikat 8) )

JeZn in Lukinjo, mi se pa itak, če ne prej pa v boksih srečamo (Lukinjo jaz bom tisti, ki ti bo mahal, ko se bo kolona vračala na štart :mrgreen: )

SE VIDMO :!:

ja zakon, itak , te lepo pokličem pa mal svetuješ, pa še vidmo se, sej pomoje bomo več ali manj vsi skup,če se bo le dalo,sm če bo kot lani baje 20.000 folka ni to čist na izi :lol:

moj gsm pa 031-434-225 dejmo kr vsi gsm-e napisat kdor bo,pa se pol kličemo.

Jst sm dol že od petka dopoldan. Bom pa skor skoz u boksih, pa se držal v senci...

Telefonsko je pa brezveze da pišem ker tko al tko ne slišim al pa nimam telefona pr sebi.

Kruh ti pa kr pridi do mene, bom meu neki zate. Upam da ne bom pozabu...

Robida končal z dirko in Leonom

Vir: Rally Magazin

Zdene Robida je na gorsko-hitrostni dirki Ferrari 2008 v prvi današnji vožnji popolnoma raztreščil svojega Seata Leona na cilju pet kilometrov dolge že skoraj legendarne proge.

Dirkalnik je tik pred ciljem zaneslo desno čez robnik, nakar je podrl foto celice in poskušal avtomobil obdržati na cesti. Žal se mu ni izšlo in ga je odneslo na levo stran ceste v graben ter naravnost v drevo. Ob močnem pojemku se je Leon obrnil na streho. Na srečo Zdene Robida ni utrpel večjih poškodb razen bolečin v prsnem košu in bradi. Po daljši prekinitvi se je dirka s pogostimi ponovnimi prekinitvami nadaljevala.

Po nesreči je Zdene Robida izjavil, da se je že od pričetka ubadal s težavami oprijema. Saj ga je že v prvem močnejšem desnem zavoju odneslo počez, kjer je prvič zadel robnik. Krive naj bi bile pretrde gume. Po tej nesreči je še dodal, da je očitno prišel čas, da počasi neha z dirkanjem.

title_s.jpg

end_s.jpg

2.jpg

Najprej se oproščam Alešu ker nism prišel na njegovo mesto, ker je bilo na zadni šikani kr veliko ljudi in mel sm hudo dobr plac za gledati, mal manj za slikat,pa še povrh vsega sm naredu čez hosto itd kr enen 3km+, tako da zvečer zmatran kot ps (pač noga še ni to to icon_buzara.gif) kje naj začnem , noro dojaja, hudo dobr, mi je žal kaj sm toliko let zamujal, res dobri bolidi, ja naspasel sem se totalno oči nad LANČAMI, to so res legendarne makine in treba en dan met tako kačo, vse so bile vrhunsko lepe ali rečeno hude močne, mislim da tm nekje od 220hp do cca 550hp če imam prav, tudi org rumena je tako nora da.....icon_owje.gif[owje] -ne more človk dojet kak je to bolid, na hitr najbolj hudi zvoki vozil so mi:

1.mesto micka siva se mi zdi, to poka in poka, čist živčn avto [guns]

2.Lancia Delta oranžna

3.Lanča od Valanta+za njegovo vožnjo kapo dol [ok]

3.BMW m3 beli ja hudo, res lep bolid+hitr+strašn [ok]

kar se tiče vožnj F3K icon_joj.gif[Joj]icon_joj.gif, pa to so spuleni dokraja, kaj to delajo, mam kr enen 20filmčkov..

kar se tiče organizacije res dobra, škoda da ni bil kje kak šank [Jel] , bi kako pivce več psili..

vreme: idelano zjutraj glih prav padavin, pod borom je bilo svetovno, cesta podlaga noro dobra, se lepo na slikah vidi kako in kaj...

nč grem dodat ene 500slik+ [it]

Ja Play res škoda, da nisi prišel. Bil si cca. 10 min. stran. Vem, da si prej že velik prehodil, sam bi se pa lahko potrudil še tistih 500 metrov. Pa še šank je bil blizu :wink: . Če bi imel čas, bi jaz prišel do tebe. Škoda.

No, važno je da smo vsi užival. :mrgreen: