Skoči na vsebino

Ostalo

play

Recommended Posts

• Odgovori 1,4k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dolgoletna želja se je končno izpolnila. 5 prjatlov s Hondami smo se zmenili za trip na Nordschleife. V treh dneh sem odvozil 7 krogov, potem pa so me nažalost ustavile ponucane ploščice. Ob prihodu s

WRC Monte Carlo 2016     Celotna galerija: http://www.mihafabijan.si/portfolio

Ta vikend, avti iz 90ih... lepooo   http://youtu.be/Aa-xwuWqH70

Posted Images

Dej mi na pm vrž gsm, moj 031-434-225 Ale ti boš tudi že v soboto al sm nedeljo?Kej veš za kak pošten obljubljen avto,dirkač?

Sm škoda k ni več stare fajfe, ahh

Jaz bom tam tudi že v soboto, ko bodo treningi.

Kar se pa prijavljenih tiče je pa zaenkrat še bolj slabo, Sicer prijave še potekajo tko, da se bo do naslednjega vikenda sigurno še par dirkačev prijavilo. Trenutne prijave si pa lahko ogledat TUKAJ

A vam je res treba vse na pladnju prinest?! [opa]

TUKAJ imaš dodatni pravilnik za dirko kjer imaš na 2. strani natančen spored prireditve.

Za slikat imaš pa kar nekaj dobrih pozicij. Za lažjo predstavo si lahko ogledaš posnetek, ki ga je v 1. postu prilimal Play.

Prec po štartu imaš desni zavoj (29 sek.) kjer se lahko postaviš levo na brežino. Naslednja je kmalu za tem, ko pride proga iz gozda (43 sek.) - levi ovinek kjer je bilo do sedaj dosti nesreč (se je tut že zgodilo, da ni blo nobene ampak ponavadi je kakšna...). Nato je Koroška vas ( 1.01 sek) kjer se vidi kombinacijo treh ovinkov. To je samo na prvi polovici proge, pol je teh mest še nekaj (šikana+gostilna Badovinc 2.05-2.10 sek ) proti cilju. Kot si napisal si blizu doma tako, da imaš še dovolj časa da si bolj natančno ogledaš progo.

Se vidimo! [ok]

Aja OK...pa sej je sonce na večini teh mest! :P

Pa še nekaj sem prej pozabil.

Tisti, ki bi radi slikal, si zrihtajte PRESS akreditacijo, da vam ne bomo pol sodniki in redarji težil, da se umaknete na varno mesto (za trak, kot ostali gledalci).

Evo...sem govoril z direktorjem dirke. Sva se zmenila, da bo kar on tukaj na forum napisal glede PRESS akreditacij.

Aja, pa da ne boste čudno gledal...direktor dirke je SloRacing-ov Samo Golubič - Tifos. [dance]