Skoči na vsebino

Ostalo

play

Recommended Posts

• Odgovori 1,4k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dolgoletna želja se je končno izpolnila. 5 prjatlov s Hondami smo se zmenili za trip na Nordschleife. V treh dneh sem odvozil 7 krogov, potem pa so me nažalost ustavile ponucane ploščice. Ob prihodu s

WRC Monte Carlo 2016     Celotna galerija: http://www.mihafabijan.si/portfolio

Ta vikend, avti iz 90ih... lepooo   http://youtu.be/Aa-xwuWqH70

Posted Images

Ah no, pol bi mogl peku že zdavnej zapret, pa vse wrc relije in vse relije ukint, je pametno mim drevja lett 230kmh, ok res da je avto,sm ko lepo in ornk vseka je vse enako, pa tukaj je edino pomoje to, da ima to tradicijo,sprva so motorji šli 60,80km, zdej pa 280kmh, tuki je razlika,mal mi je čudno, da se reče tem ljudem idioti, pol so dobesedno vsi idijoti,kateri dirkajo, sej kje se pa ne moreš ubit,le manjša vrjetnost je v drugih športih, da se lako, a vseeno je...

Primerjava avta s kletko ali pa motor ni glih na mestu. Nekje je kalkulirana tveganost sploh glede na pasivno varnost, drugje golo zanašanje na lastno znanje. Men se zdi da je kar nekaj razlike... vsaj jaz tako razmišljam.

Ah Play, ti greš pa iz ene skrajnosti v drugo...

Malo poglej, kolk ljudi se je ubilo na Nordsu, pa koliko smrtnih primerov je na leto v rallyu, glede na to, kolk je teh dirk na leto. V vsaki državi je vsaj nekaj rallyev, v bolj dirkaško razvitih pa kar več 10! Tukaj (Isle of Man) je pa dirka 1x na leto, pa so lahko veseli, če nimajo nobene smrtne žrtve. Se ti ne zdi, da je tu kr velika razlika...Sej si sam v zadnjem delu tvojega posta lepo napisal...

Pa nisem rekel, da se tem dirkačem reče idioti. To besedo sem dal v oklepaj, ker je to samo moje mnenje, ki pa se ne bo spremenilo, dokler bo ta dirka kakšna je in bo tolk smrtnih žrtev!

Mislim, da gre vsak na dirko po svoji volji .. Če jim to paše in se zavestno podajo v nevarnost je to njihov problem. Jaz vem da se nebi šel takih igric..

Enako jaz razmišljam, seveda da zastopim logiko, kje se boš preje ubil, hočem rečt da je VSE nevarno, tudi kolesarjenje, seveda da je dosti manjša vrjetnost, da se boš ubil, ali hudo polomil, da ne bo zvenelo, da jih zagovarjam, pač oni, sej po večini 3, 4 najboljši so ali domačini ali tisti ki tukaj vozijo že dlje časa, je pa sigurno ena najbolj brutalnih reči v motošportu, pač tko je, ne more jim noben pomagat, so norci, niso pa glih zame idioti, vrjemte da imajo veliko znanja, pa vseeno je lahko hitro kaj narobe, če bi bili recimo le idioti brez znanja, pač budale, ki znajo sm gas pohodit, ma moglo bi jih bit vsaj 10 ali več mrtvih na eno dirko.

Vse vas bi zelo rad povabil po dolgem času, da pridete malo v deželo cvička. Po dolgem času in premoru bo na sporedu GHD GORJANCI.

Obljubljeno večje število voznikov vseh sosednih držav!

26.06.2011

GHD Gorjanci 2011

Za pokušino on board

Uredil - gregor vodicar
Slovenija moj doma a?:)