zamex23 1 242 Napisano June 12, 2011 Share Napisano June 12, 2011 Pust ga če je zgubljen primer Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano June 12, 2011 Share Napisano June 12, 2011 po vsej verjetnosti je spet pozabil tablete vzet in zato ima zabuhle oči Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 13, 2011 Avtor Share Napisano June 13, 2011 Ah no, pol bi mogl peku že zdavnej zapret, pa vse wrc relije in vse relije ukint, je pametno mim drevja lett 230kmh, ok res da je avto,sm ko lepo in ornk vseka je vse enako, pa tukaj je edino pomoje to, da ima to tradicijo,sprva so motorji šli 60,80km, zdej pa 280kmh, tuki je razlika,mal mi je čudno, da se reče tem ljudem idioti, pol so dobesedno vsi idijoti,kateri dirkajo, sej kje se pa ne moreš ubit,le manjša vrjetnost je v drugih športih, da se lako, a vseeno je... Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano June 13, 2011 Share Napisano June 13, 2011 Primerjava avta s kletko ali pa motor ni glih na mestu. Nekje je kalkulirana tveganost sploh glede na pasivno varnost, drugje golo zanašanje na lastno znanje. Men se zdi da je kar nekaj razlike... vsaj jaz tako razmišljam. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 Ah Play, ti greš pa iz ene skrajnosti v drugo... Malo poglej, kolk ljudi se je ubilo na Nordsu, pa koliko smrtnih primerov je na leto v rallyu, glede na to, kolk je teh dirk na leto. V vsaki državi je vsaj nekaj rallyev, v bolj dirkaško razvitih pa kar več 10! Tukaj (Isle of Man) je pa dirka 1x na leto, pa so lahko veseli, če nimajo nobene smrtne žrtve. Se ti ne zdi, da je tu kr velika razlika...Sej si sam v zadnjem delu tvojega posta lepo napisal... Pa nisem rekel, da se tem dirkačem reče idioti. To besedo sem dal v oklepaj, ker je to samo moje mnenje, ki pa se ne bo spremenilo, dokler bo ta dirka kakšna je in bo tolk smrtnih žrtev! Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 Mislim, da gre vsak na dirko po svoji volji .. Če jim to paše in se zavestno podajo v nevarnost je to njihov problem. Jaz vem da se nebi šel takih igric.. Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 14, 2011 Avtor Share Napisano June 14, 2011 Mislim, da gre vsak na dirko po svoji volji .. Če jim to paše in se zavestno podajo v nevarnost je to njihov problem. Jaz vem da se nebi šel takih igric.. Enako jaz razmišljam, seveda da zastopim logiko, kje se boš preje ubil, hočem rečt da je VSE nevarno, tudi kolesarjenje, seveda da je dosti manjša vrjetnost, da se boš ubil, ali hudo polomil, da ne bo zvenelo, da jih zagovarjam, pač oni, sej po večini 3, 4 najboljši so ali domačini ali tisti ki tukaj vozijo že dlje časa, je pa sigurno ena najbolj brutalnih reči v motošportu, pač tko je, ne more jim noben pomagat, so norci, niso pa glih zame idioti, vrjemte da imajo veliko znanja, pa vseeno je lahko hitro kaj narobe, če bi bili recimo le idioti brez znanja, pač budale, ki znajo sm gas pohodit, ma moglo bi jih bit vsaj 10 ali več mrtvih na eno dirko. Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 14, 2011 Avtor Share Napisano June 14, 2011 (urejeno) Vse vas bi zelo rad povabil po dolgem času, da pridete malo v deželo cvička. Po dolgem času in premoru bo na sporedu GHD GORJANCI. Obljubljeno večje število voznikov vseh sosednih držav! 26.06.2011 GHD Gorjanci 2011 Za pokušino on board Uredil June 14, 2011 - gregor vodicar Slovenija moj doma a?:) Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 Play, a prideš? Jaz bom sigurno tam! Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 lol... Dobr, da si razložil kdo je idiot, kdo norec in kdo budala. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 jst bom tud absolutno tam Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 Tut jst verjetno pridem. Nism še čist 100%, bom pa sporoču pa se slišmo za kakšno pivo Pa povedal boste kje je najbolš stat pa gledat Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 14, 2011 Avtor Share Napisano June 14, 2011 Soboto nedelo sm tm, Ale se slišmo! Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 No končno nekaj blizu doma... lahko bi se zmenil pa gremo na kakšno pivo,dve Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 in nagrado za NAJDALJŠI STAVEK v zgodovjni slovenščine dobi.... ... play Citiraj Link to post
Recommended Posts