Killer_B 87 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 Jst sm ga vceri zloadal in ga mislm dons pogledat....hvala za podnapise. Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 Na pa**isu je sedaj tudi brrip + slo subs. Bi prilimal link, pa nek error vrže. Išči pod dokumentarci Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 Link do partisa: Klikni me na hard Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 Za zvezdice v URL je treba uporabit domošljijo pa je Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 Al pa če napišete tam v search Ayrton Senna vam najde HD in BRRip. Drugač pa lihkar gledam. Vem, da je zunej sicer sonček pa je škoda bit notr, ampak sem si odprl pivo, se zleknu na kavč in gledam z mešanimi občutki, predvsem mi je malo žal, ker sem zamudil ta veličastna leta F1. Zdej je F1 navaden sekret... 1 Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 Evo pogledal dokumentarc......isti občutki k Murn. Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 F1 ni sekret, roko na srce. Je pa pri F1 enako kot pri vseh ostalih stvareh, kar je bilo je boljše kot to kar je sedaj. Marsikatere dirke so bile še veliko bolj dolgočasnejše kot dandanašnji. Sicer pa je F1 zadnja leta daleč od dolgočasne in nezanimive Vsekakor pa tisto obdobje ostaja tako posebno, ker so bili vozniki res možje in je bil večji povdarek na vozniku, kot na bolidu. Ampak tako kot je rečeno v dokumentarcu, tudi če je sedaj večji delež na tehniki, je preostalih nekaj procentov še vedno razlika, ki jo naredi dirkač sam. Sam se še vedno zagovornik tega, da se bi morale v F1 vrniti klasične zavore in ročni H menjalnik, kot tudi sklopka. Pa tudi aerodinamičnega oprijema bi moralo biti veliko manj Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Ja glavni problem sodobne F1 je preveč aerodinamičnega oprijema. To bi moral nekako zmanjšati in omogočiti več mehanskega oprijema! Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Jst pravm ... vsem enake formule ... brez elektronike ... pol bi se pa vsi poklali, al bi jih pa že tko samo polovica do konca prišla. Pa mogoče skrajšat dolžino dirk na pol, ker trenutni dirkači so bolj pussyji, da se ne bi preveč zmatrali. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Čebelca, mislm d useeno mal pretiravaš.. Bi pa tudi jaz rad enkrat videl vse v istih avtomobilih. Ampak saj to imamo recimo v GP2, kjer ekipe naredijo zgolj nastavitve, pa so rezultati podobni kot pri F1.. Tako da razliko naredijo tudi dirkači, kar se itak vidi že v moštvenih dvobojih. Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Sej f1 je zadnja leta zelo izenačena, če ne upoštevamo žal vedno enega izstopajočega moštva in tistih 2eh 3eh lojzov v ozadju. Sredina še nikoli ni bila tako izenačena. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Pozabu....vsi iste nastavitve!!!! Mi je Zupan reku enkrat, da je pri clio cupu ena ekipa pogruntala, da se gume pri določenem tlaku čist drgač obnašajo kot je predvideno in so imeli skos prednost. Torej tle spet pride do tega kdo ima boljšo ekipo. Vsi enake avte, enake nastavitve pa gremo na nož! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Se ne morem strinjat z vami pa če me takoj zakopljete 2m pod zemljo. Formula1 je tako nezanimiva, da glava peče. Poudarka sploh ni več na dirkanju ampak na tem, kdo bo taprav cajt prtisnu gumb za zakrilce, kdo bo taprav cajt prtisnu gumb za KERS, kdo bo izbral boljšo strategijo postankov - kje je pa dirkanje? Vse kar je blo zanimivo meni na dirki v Melbournu je blo na začetku, ko je Button skušal prehitet Masso. Čisto vsaka dirka turnih avtomobilov poseka formulo zadnjih 5 let za šalo kar se tiče DIRKANJA! Pa brez zamere vsem hardcore oboževalcem. Formula že dolg cajta ni več dirkanje ampak je samo pritiskanje enih gumbkov na volanu. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Ne mešat serij in F1... če hočete enake bolide mate sto različnih formul ki so serijske, F1 je pač povsem druga logika; logika samogradnje bolida. Da bi zmanjšal downforce tudi ne gre preko neke mere, kam potem pridemo če bo en GP2, ki je sicer samo feeder serija, šla hitrej?!? Ni logike. Žal je kot je, večji problem po mojem mnenju pa je keš. Še vsak šport je pokvaril pa je tudi tega. Nekdo si lahko nekaj privošči kar si drugi ne more. Če bi si lahko vsi približno enako bi bile razlike samo še pri inovacijah. Tako pa je prva največja razlika v brutalni zmožnosti financiranja razvoja. Citiraj Link to post
Recommended Posts