Skoči na vsebino

Ostalo

play

Recommended Posts

• Odgovori 1,4k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dolgoletna želja se je končno izpolnila. 5 prjatlov s Hondami smo se zmenili za trip na Nordschleife. V treh dneh sem odvozil 7 krogov, potem pa so me nažalost ustavile ponucane ploščice. Ob prihodu s

WRC Monte Carlo 2016     Celotna galerija: http://www.mihafabijan.si/portfolio

Ta vikend, avti iz 90ih... lepooo   http://youtu.be/Aa-xwuWqH70

Posted Images

• 2 weeks later...

Kako to , da se FIA GT dirke dirkajo pred praznimi tribunami ?

Zame nobeno presenečenje. Že lani ko smo mi v Hungaroringu vozili z njimi isti weekend kot support race je bilo zlo bogo. Sploh če primerjam koliko ljudi je bilo na FIA GT, koliko pa na WSR. Lani tudi po paddocku ni bilo neke mondenosti (šele tu se zaveš, da ni vse tak blišč kot ga vidiš v boksih), prednjači Maserati Vitaphone, vsi ostali pa so bili na ravni privatnikov ( pripeljejo avtomobil GT razreda na dirko z odprto prikolico in imajo za "hospitality" kar arafatka iz vrta [Jel2] ). No verjamem da je letos malo drugače :)

Že res, sam vse skupaj je odraz ene celote. In verjemi da je bilo tudi na pisti lani zlo šibko. Lahko od daleč, ampak ko si pogledal avte malo od bližje :S (med drugim so najslabš zgledali Fordi - najbolj zanemarjeni). Moreš vedet da vsi ti avti imajo že kr nekaj sezon za seboj, ok so revidirani sam letnica jih pa jebe :wink:

Letos sicer zgleda malo boljše, sam to sodim samo po slikah kar pa ni glih najbolš.

Ja ampak glede na to, da odajajo zastonj prenos preko interneta med katerim nisem niti reklam zasledil, jim mora iti pomoje bolj slabo. Se pa strinjam, da je dirkanje zanimivo.

Tukaj smo tudi prvič videli prenovljeni del silvertona. Kako se vam zdi? Men se zdi da bo kar uredu. 3 novi zelo hitri ovinki in 2 počasna.

Lp!

• 2 weeks later...

Nisem vedel, kam naj dam, pa sem se odločil, da vržem kar sem. :wink:

Torej, zadeva je naslednja - v prihajajočem vikendu se obeta kar pestro dogajanje; 24 urna dirka @ Nurburgring (jep, Šlajfa + 250 avtomobilov = orgazmična izkušnja) in ALMS 6 urna dirka @ Laguna Seca.

Prvo zadevo si lahko ogledate tukaj: Klik!*

Drugo pa tukaj: Klik!**

*Samo en nemški proxy rabite (pozneje napišem kaj več)

**Tu se je pa potrebno le registrirati, vendar pohitite, ker je število registracij omejeno na 10.000. Dirka se bo pa - preračunano v naš časovni pas - začela v Soboto ob 23:30.

Uživajte! [smoke]