Skoči na vsebino

Ostalo

play

Recommended Posts

• Odgovori 1,4k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dolgoletna želja se je končno izpolnila. 5 prjatlov s Hondami smo se zmenili za trip na Nordschleife. V treh dneh sem odvozil 7 krogov, potem pa so me nažalost ustavile ponucane ploščice. Ob prihodu s

WRC Monte Carlo 2016     Celotna galerija: http://www.mihafabijan.si/portfolio

Ta vikend, avti iz 90ih... lepooo   http://youtu.be/Aa-xwuWqH70

Posted Images

Sm bil včeraj skup z Mesaričem in Godlarjem. Če bi ocenjeval od 1-10 bi dal oceno 8. Študentska karta je bila 5€, videl si kar nekaj dirkalnikov, lahko si poskusil nekaj stvari, zraven dobiš še brezplačno karto za speedway. Pogrešal sem kakšno boljšo simulacijo, ne pa da si delam bruke s tem rallyem pred Mejakom :S (ni to zame [Jel2] )

Glede na priljubljenost motošporta v Sloveniji, je bil salon zelo soliden.

Lp!

Evo da še jst strnem v par stavkih kaj sem videl v dobri uri na salonu...

Dve novosti v slovenskem avtomotošportu Pando od Senice in Peugeota 207 od Skrbinška. Za oba lahko rečem da sta super narejena (u piko), bomo videli še kako se bosta obnesla na GHD oz Panda tudi v rallyju (najbrž da je opcija rentanja v igri, kolkr sem Klavdijo pred časom razumel). Peugeotu dajem pa prvi dve leti kr malo možnosti za uspeh, ker je bilo zelo podobno tudi z 206 izpod rok istega "tunerja". Ne vem zakaj (oziroma vem :D najbrž je tu denar igral glavno vlogo) niso preprosto kupili 206 S2000 in ga dodatno predelali za GHD (karbon, difuzor, ...)

Ostali dirkalni avtomobili so bili videni že lansko leto na salonu (F3000 - Stankovič, Mici - Peljhan in Marc, BMW drift - Grošelj, FR2000 - Habat in Lema, Porsche - Lema, Seat in Beetle - Robida...)izjema je edino Alfa 156 od Dekleve, vendar že videna na slovenskih tleh.

F1 - pohvala organizatorju, res da je bil avto star in brez motorja a tudi to je nekaj.

Focus WRC - katastrofa, pomoje bi blo bolš če bi razstavili maketo iz Lego kock, bi ga otroci z večjim veseljem gledali.

Ostali cestni avtomobili, pa čeprav je to Porsche oz. Ferrari, pa mislim da ne sodijo na tak salon. Saj v imenu piše MotorSport, to pa nima nobene veze z motošportom. To foro lahko prodajajo moji mami :)

U glavnem, brez veze. Mislim da je bilo lani precej boljše in tudi zato sem mislil da bo letos drugače, presenečen v negativnem smislu. Sem jim pa plačal karto (7€), kljub temu da sem imel možnost dobit akreditacijo, tako da se lahko pohvalim da sem kljub temu da nisem zadovoljen prispeval nekaj v blagajno organizatorju.