McBajs 8 Napisano March 23, 2009 Share Napisano March 23, 2009 Mi smo šli po salonu še v živalski vrt - se splača, sem bil prav fasciniran ker že doooolgo nisem bil tam In pa roko na srce, živalski vrt je s 6€ vstopnine precej boljši "value for the money" Citiraj Link to post
uporabniško ime 0 Napisano March 24, 2009 Share Napisano March 24, 2009 Več: http://fotomunih.blogspot.com/2009/03/m ... 32009.html Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano March 25, 2009 Share Napisano March 25, 2009 Vidim da Logarju, Sandellu, Humarju, pa še kakšnemu ostalemu slovenskemu dirkaču ni bilo izpod časti se usest v "simulator". Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 25, 2009 Share Napisano March 25, 2009 Škoda samo, da fizika še ni poštimana. Ali pač? Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 25, 2009 Avtor Share Napisano March 25, 2009 Vidim da Logarju, Sandellu, Humarju, pa še kakšnemu ostalemu slovenskemu dirkaču ni bilo izpod časti se usest v "simulator". Škoda samo, da fizika še ni poštimana. Ali pač? Pol meni res ne pleše volan, pa ne vem kr grdo mi je rečti, da je bla fizika prešnjega clia bolja, al pa jaz neki nimam poštimano! Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano March 25, 2009 Share Napisano March 25, 2009 Jst se pa že počas sprašujem kaj hudiča so sploh spremenili? - mašina ti prej crkne, če ga preveč žgeš pa prehitro navzdol menjavaš .... v redu - pri bremzanju avtu prehitro blokirajo kolesa, vendar se da to do neke mere kontrolirati .... v redu - v setupu imaš manj nastavitev .... v redu Če avto s tistimi sliderji v setupu malce poštimaš, se hitro lahko obnaša kot v "prejšni fiziki". Je pa res, da se še zmerom čudno obnaša pri nizkih hitrostih, saj zelo čudno zavija. Vem, da sem bil na začetku najbolj glasen, vendar se mi zdi, da se da z nekaj vaje avto lepo peljat....sicr se mi še vedno zdi, da se je takrat lepše peljal...ampak nisem več tko prepričan. Sem pa opazil, da je na nekaterih progah vožnja z njim obupna, spet na drugih pa čisti užitek. Na primer, na dirkališču Most se avto supr vozi, medtem ko se kakšen Mobi krog ali Adria peljeta obupno. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano March 25, 2009 Share Napisano March 25, 2009 ... al pa jaz neki nimam poštimano! Če nebi mel vsega poštimanega kot je treba, se ti sploh nebi uspel connectat na server oz. bi se connectal, sam bi te prec dol vrglo. Očitno sam setupa nisi mel prav porihtanega. Tako kot jaz. Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 25, 2009 Avtor Share Napisano March 25, 2009 Sicer nabijamo v temi, mogoče mal škoda... Ja, poštimam mam že,(Ale HVALA ) sm če imam na g25 vse prou urejeno?, sicer ok ko probam Škodo cup se dost dost hujše pelje, res da setupa pa se res nism nič dotikal, ne znam pa povedat kako mi volan pleše, če ga na rahlo držim, se obnaša kot avtobus,mal sm, mal ke..., še komu? Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano March 25, 2009 Share Napisano March 25, 2009 Prim ga k dec pa bo Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 25, 2009 Avtor Share Napisano March 25, 2009 Prim ga k dec pa bo sej je kul, nč ne žalim, sm navadit se treba pomoje, zdej sm igral itak sm 15min... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 25, 2009 Share Napisano March 25, 2009 Play, probaj Force Feedback v rfactorju obrnit. Če maš sedaj 70% daj na -70%, ali če maš zdj v minusu daj za isto vrednost v plus. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano March 25, 2009 Share Napisano March 25, 2009 Točno ja....jst sm mel tud ta problem....sm mogu dat invert force feedback....oziroma ga nastavit na obratno vrednost. Citiraj Link to post
jaka95 11 Napisano March 30, 2009 Share Napisano March 30, 2009 Nekaj mojih slik... Več: http://photojaka.blogspot.com/2009/03/motorsport-salon-ljubljana.html Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 6, 2009 Avtor Share Napisano April 6, 2009 Trening 5.04. Velo NM Več na www.slo-minimoto.com Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 9, 2009 Avtor Share Napisano April 9, 2009 Predstavitev minijev: -DM FACTORY R by Nejc! -BMS za sezono 2009 by Dejči -Cupo Shark Team predstavlja vse na: http://slo-minimoto.com/news.php Citiraj Link to post
Recommended Posts