Skoči na vsebino

Ostalo

play

Recommended Posts

• Odgovori 1,4k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dolgoletna želja se je končno izpolnila. 5 prjatlov s Hondami smo se zmenili za trip na Nordschleife. V treh dneh sem odvozil 7 krogov, potem pa so me nažalost ustavile ponucane ploščice. Ob prihodu s

WRC Monte Carlo 2016     Celotna galerija: http://www.mihafabijan.si/portfolio

Ta vikend, avti iz 90ih... lepooo   http://youtu.be/Aa-xwuWqH70

Posted Images

Vidim da Logarju, Sandellu, Humarju, pa še kakšnemu ostalemu slovenskemu dirkaču ni bilo izpod časti se usest v "simulator".

icon_ok.gif[ok]

Škoda samo, da fizika še ni poštimana. Ali pač? :o

Pol meni res ne pleše volan, pa ne vem kr grdo mi je rečti, da je bla fizika prešnjega clia bolja, al pa jaz neki nimam poštimano!

Jst se pa že počas sprašujem kaj hudiča so sploh spremenili?

- mašina ti prej crkne, če ga preveč žgeš pa prehitro navzdol menjavaš .... v redu

- pri bremzanju avtu prehitro blokirajo kolesa, vendar se da to do neke mere kontrolirati .... v redu

- v setupu imaš manj nastavitev .... v redu

Če avto s tistimi sliderji v setupu malce poštimaš, se hitro lahko obnaša kot v "prejšni fiziki". Je pa res, da se še zmerom čudno obnaša pri nizkih hitrostih, saj zelo čudno zavija.

Vem, da sem bil na začetku najbolj glasen, vendar se mi zdi, da se da z nekaj vaje avto lepo peljat....sicr se mi še vedno zdi, da se je takrat lepše peljal...ampak nisem več tko prepričan. Sem pa opazil, da je na nekaterih progah vožnja z njim obupna, spet na drugih pa čisti užitek. Na primer, na dirkališču Most se avto supr vozi, medtem ko se kakšen Mobi krog ali Adria peljeta obupno.

... al pa jaz neki nimam poštimano!

Če nebi mel vsega poštimanega kot je treba, se ti sploh nebi uspel connectat na server oz. bi se connectal, sam bi te prec dol vrglo.

Očitno sam setupa nisi mel prav porihtanega. Tako kot jaz. [wall]

Sicer nabijamo v temi, mogoče mal škoda...

Ja, poštimam mam že,(Ale HVALA icon_ok.gif) sm če imam na g25 vse prou urejeno?, sicer ok ko probam Škodo cup se dost dost hujše pelje, res da setupa pa se res nism nič dotikal, ne znam pa povedat kako mi volan pleše, če ga na rahlo držim, se obnaša kot avtobus,mal sm, mal ke..., še komu?