MatejMejak 11 Napisano January 31, 2009 Share Napisano January 31, 2009 Ma daš pred njih en enkran na tla in en replay od ene dirke in voljno Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano January 31, 2009 Share Napisano January 31, 2009 Dve hudi hostesi...vsaka dobi za enga lupčka pol eura mi pa euro računamo....pa se bo zbral dovolj dnarja za sponzorstvo Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 21, 2009 Avtor Share Napisano February 21, 2009 Sezona se počasi začenja, več na: http://slo-minimoto.com/news.php Citiraj Link to post
silverfox1973 4 Napisano March 21, 2009 Share Napisano March 21, 2009 Porazno! Olupili so me za 5 EUR, videl sem cca 25 avtomobilov, 3 volane g25 in simulator od amzs-ja. To naj bi bil motosalon? S pod časti se mi je bilo vsest v poceni playseat, ki mu pravijo simulator. Če ma kdo namen obiskat motosalon, naj se ga izogne, ni nič za videt. Par slikic bom objavil na blogu kasneje ko pridem k sebi! Zaključek: BEDA! Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano March 21, 2009 Share Napisano March 21, 2009 Umir se malo in se nadihej. Kaj ti pomaga tvoj simulator, ko te Kurent na pisarniškem stolu "obrije" sekundo na kilometer Al ni vse v tehnologiji Citiraj Link to post
silverfox1973 4 Napisano March 21, 2009 Share Napisano March 21, 2009 Umir se malo in se nadihej. Kaj ti pomaga tvoj simulator, ko te Kurent na pisarniškem stolu "obrije" sekundo na kilometer Al ni vse v tehnologiji uf, dobro si me zabil. Vroooom! Citiraj Link to post
mm46 11 Napisano March 21, 2009 Share Napisano March 21, 2009 Porazno! Olupili so me za 5 EUR, videl sem cca 25 avtomobilov, 3 volane g25 in simulator od amzs-ja. To naj bi bil motosalon? S pod časti se mi je bilo vsest v poceni playseat, ki mu pravijo simulator. Če ma kdo namen obiskat motosalon, naj se ga izogne, ni nič za videt. Par slikic bom objavil na blogu kasneje ko pridem k sebi! Zaključek: BEDA! Svetovni mladinski prvak v reliju se ni prov nč pritoževal nad "plebejskimi simulatorji" in se je prov zabaval v RBR Citiraj Link to post
silverfox1973 4 Napisano March 21, 2009 Share Napisano March 21, 2009 Porazno! Olupili so me za 5 EUR, videl sem cca 25 avtomobilov, 3 volane g25 in simulator od amzs-ja. To naj bi bil motosalon? S pod časti se mi je bilo vsest v poceni playseat, ki mu pravijo simulator. Če ma kdo namen obiskat motosalon, naj se ga izogne, ni nič za videt. Par slikic bom objavil na blogu kasneje ko pridem k sebi! Zaključek: BEDA! Svetovni mladinski prvak v reliju se ni prov nč pritoževal nad "plebejskimi simulatorji" in se je prov zabaval v RBR Simulator je simulator in pika. To da nasraufaš volan na neko železje in temu rečes simulator je prav smešno. Računaš karto 5 EUR, na flayerje napišeš vse v množini, to je zame nateg! Glede na to da je pisalo Motosalon sem pričakoval bolj profesionalno organiziran "event", z malo več animacije obiskovalcev, akcije itd. Vzdušje je bilo kot na Žalah. Lahko temu rečemo vzdušje motosalona in simulator: Kar pa se tiče tehnologije in kaj ima kdo doma je pa tako. Vsak po svojih zmožnostih in občutku. Eni so zadovoljni z lesenim kamnom, drugi z high-techom, tretjim so pač dovolj samo vile. Eni dajo za opremo malo več drugi pač ližejo izložbe. Eni uživamo v tem da naredimo kaj sami, drugi pa vse kupijo ali pa rajši samo pljuvajo po drugih. Vsak po svoje. Očitek je letel na event, se pravi dogodek in na to da je na letaku pisalo simulatorji SPV, simulatorji formule, simulatorji rally, formule, prototipi. Če ne bi že sedel v čem takem ne bi kritiziral tega kar sem videl. Če sem se komu zameril mi je vseeno , naj me kar na naslednji dirki zrine s proge. Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano March 21, 2009 Share Napisano March 21, 2009 Ja u bistvu bi blo res bolš, da bi ta čas in denar k si ga zapravil na MotorSport Salonu, zapravil za trening in izboljšave na tvojemu pravemu simulatorju. Tako bi lahko prestavljal tisočinko sekunde hitreje in bi v urci (ki si jo preživel na Salonu) lahko odpeljal kar nekaj krogov. Morda bi se Mejaku, Novaku, Kurentu, ... približal na sekundo na krog [Jel] Če sem se komu zameril mi je vseeno , naj me kar na naslednji dirki zrine s proge. Težka bo, no razen po ene 10 krogih ko te bojo ujeli za krog Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 21, 2009 Share Napisano March 21, 2009 Dobr, ustavta se zdej...mislim, da sta oba dost stara za kulturen dialog. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano March 21, 2009 Share Napisano March 21, 2009 Ah dejta no. Ne se kregat. silverfox1973 morš vedt, da je to v "časih recesije" kar realno stanje v slovenkem avto športu. Letos je kar nekaj dirkačev nehal dirkat, ker si enostavno ne morejo več privoščit. Sej bi organizator lahko pripeljal še kakšnih 50 avtomobilov iz Slo prvenstva, sam me zanima kaj bi pol reku, k bi tam gledu 40 Yugotov. Jaz sem bil kar mal presenečen, k sem vidu enih par avtov, k jih nisem ravno pričakoval. Ne vem kolk ti poznaš kej Slo dirkaško sceno, sam če si pričakoval kej več, predvidevam da ne prav dobro. Kar se pa simulatorjev tiče je pa res bolj tko. To so bli bolj playseati. Sej si sam napisal, eni so zadovoljni že s tem, drugi pa s čim boljšim. Sicer pa sigurno to ni bil zadnji Motorsport Salon, tako da če te zanima bi lahko naslednjič predstavili tvoj simulator. Mamo veze pri organizatorju. :mrgreen: Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano March 21, 2009 Share Napisano March 21, 2009 Sej veste kaj pravijo za kreganje po forumih Kreganje na forumih je enako kot, da bi zmagal na olimpijskih igrah za retardirane.....sej si prvak...sam si še zmeri retardiran Citiraj Link to post
silverfox1973 4 Napisano March 21, 2009 Share Napisano March 21, 2009 Dobr, ustavta se zdej...mislim, da sta oba dost stara za kulturen dialog. Še enkrat ponavljam, vsa kritika je letela na Motosalon, če pa sem kakorkoli razjezil ali užalil Jezn-a, se mu iskreno in športno opravičujem! Vrooom! P.S.: Važno je sodelovati ... in ostati športen! Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 21, 2009 Share Napisano March 21, 2009 Še moje mnenje in komentar: -salon res ni zelo obširen - sam ravno tako ni naš motošport -simulatorji so za obiskovalce že kr pošteni, ker itak pride tolko folka, ki pozna samo CMR pa GRID "simulacije" in jim ni nič jasno, zakaj grejo sam ravno v ograjo, ko se pripeljejo 100km/h v oster ovink. Tej simulatorji pa so pomoje bolj mišljeni v igri kot simulaciji vožnje, ne pa da boš ti na hidravliki žgal po gozdu in strašu vse okoli :wink: Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano March 21, 2009 Share Napisano March 21, 2009 Ma ne, nism jst nič užaljen. Jst nisem imel nič pri tem, samo obiskovalec :wink: Citiraj Link to post
Recommended Posts