Skoči na vsebino

Ostalo

play

Recommended Posts

Kje pa piše, da je zadnji moment branil? Ko mam jaz nekoga tri dolžine avta za sabo, peljem dirkaško linijo, ker ne pričakujem napada. In ko potem tik pred apexom naredi bum, sem presenečen. Po moje se je zgodilo glih to...

• Odgovori 1,4k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dolgoletna želja se je končno izpolnila. 5 prjatlov s Hondami smo se zmenili za trip na Nordschleife. V treh dneh sem odvozil 7 krogov, potem pa so me nažalost ustavile ponucane ploščice. Ob prihodu s

WRC Monte Carlo 2016     Celotna galerija: http://www.mihafabijan.si/portfolio

Ta vikend, avti iz 90ih... lepooo   http://youtu.be/Aa-xwuWqH70

Posted Images

Zgodilo se je kar se je, kaznovan ni bil, ker ni bilo nobene škode tako da nima smisla debatirat. Murn je tut false start naredu pa ni bil kaznovan ker ni nič pridobil. Arne prejšnjo sezono nekoga zbil...aja ne...tist je prav zbil. :D

21 minutes ago, enjoyer83 said:

Kje pa piše, da je zadnji moment branil? Ko mam jaz nekoga tri dolžine avta za sabo, peljem dirkaško linijo, ker ne pričakujem napada. In ko potem tik pred apexom naredi bum, sem presenečen. Po moje se je zgodilo glih to...

Ja sej ni blo tri avte razlike. Že na Murnovi fotki sta samo dve dolžini i kusur, ko pa prehitevalec krene levo, je razlika malenkost več kot za dolžino avta. Če v zadnjem krogu, pri taki razliki v tempu, ne pričakuješ napada oz nisi pozoren na pravočasno zapiranje, ti pa ne pomaga nit Balestre, kaj šele pravilnik. Pol lahk sam še jokaš. It's not called racing for nothing.. jebemo sunac :)

Pred 1 uro , Ale je napisal:

Bi mu prav z veseljem pokaza črno zastavo, ko bi se pripeljal v cilj...

Ne se hecat...

“If you no longer go for a gap which exists you are no longer a racing driver”

Uredil - skopusnik

Neki je to, da greš prehitevat kjer je prostor, drugo je pa to, da s prehitevanjem delaš prostor ... Ker sta oba peljala naprej, je najlažje nič ukrepat in rečt - nič ni blo. Če bi se pa razletela po celi progi zarad tega dive bomba, bi ga pa vsi napadal kakšen dive bomber je ...

Včeraj sem bral en povzetek dne na RedBull Ringu. Skratka, nekaj IR dirkačev se je dobilo na RBR, kjer si menda lahko izposodis nek dirkalnik za 400€ za nekaj krogov ob vplačilu varščine 2000€ za morebito praskico :) Skratka, vsi so rekli, da jih je najbolj presenetilo to, da zelo slabo vidis kaj se dogaja odzadaj in okoli sebe ter, da so sedaj pravzaprav zares razumeli kaj pomeni "the one overtaking is fully responsible for a safe overtake", saj ta spredaj takrat ne vidi nic.