B_U_R_I 3 290 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Nikol ne bo za vse prou Ti kar pusti četrtek, mogoče pa naslednjo na kak drug dan nardimo... 1 Link to post
vajtos 227 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Pismo js bi tut vozu pa sem v službi Pa drugič. LP Link to post
denis 38 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Če koga zanima naj se pridruži. Povezava! PS: Kje tukaj kaže IP? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Sem prejšnjo dirko odpeljal s temi škodami (ladjami) . Na kvalifikacijah mi ni in ni uspelo postavit kukr tolk dobrega časa, predvsem zarad pacientov, k si ne znajo niti mal prostora pred seboj pustit. No da ne pravim, da so me na dirki še bl zbombal, dokler se nism dokončno razsul sam. Zanimiv mod sicer, samo men osebno mal prepočasen, je pa pasal malo spremembe. Link to post
baty 484 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 No, tako pa meni gre osella prvenstvo v nk pro-ju. KLIK ps.levo-osella series-statistika Je pa treba prekleto pazit na dotike,kdaj pa kdaj niti se ne splača bit pretirano zraven koga netkar pro trki So pa tisti za menoj, eni 4 šli v vesolje. Saj taverižna reakcija se nam je prvič zgodila v prvenstvu.,+Sam je prava štala, ko se to zgodi ..ehhhhhh Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 4, 2011 Share Napisano May 4, 2011 Kdo bi si mislil da nas ima tolk iRacing... na koncu nas bo poln grid Link to post
genius 3 Napisano May 4, 2011 Share Napisano May 4, 2011 Če koga zanima naj se pridruži. Povezava! PS: Kje tukaj kaže IP? Men je tale mod carski, sem se vseh do zdej udeležil, danes se pa žal ne bom moral zaradi šole. Aja, zadnjo dirko sm se tut jst razsu Link to post
JernejZorec 0 Napisano May 5, 2011 Share Napisano May 5, 2011 Pridem tut jaz, sam me more nekdo spomnit kak dan al pa dva prej Jernej Zorec Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 6, 2011 Share Napisano May 6, 2011 Pridem tut jaz, sam me more nekdo spomnit kak dan al pa dva prej Jernej Zorec Še glasbeno željo? Link to post
Recommended Posts