Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Sem prejšnjo dirko odpeljal s temi škodami (ladjami) :P . Na kvalifikacijah mi ni in ni uspelo postavit kukr tolk dobrega časa, predvsem zarad pacientov, k si ne znajo niti mal prostora pred seboj pustit. No da ne pravim, da so me na dirki še bl zbombal, dokler se nism dokončno razsul sam.

Zanimiv mod sicer, samo men osebno mal prepočasen, je pa pasal malo spremembe.

No, tako pa meni gre osella prvenstvo v nk pro-ju. KLIK :oops: ps.levo-osella series-statistika

Je pa treba prekleto pazit na dotike,kdaj pa kdaj niti se ne splača bit pretirano zraven koga :oops:

netkar pro trki

So pa tisti za menoj, eni 4 šli v vesolje. Saj taverižna reakcija se nam je prvič zgodila v prvenstvu.,+Sam je prava štala, ko se to zgodi ..ehhhhhh [fbi]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...