Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

Hehe.. huda tale nočna:) Men je všeč, je pa res da ga prvi v koloni precej nasrka, ker se res nč ne vidi.. Kvalifikacije so bile nekako pričakovane. Denis in Vedran res sta postavljala super čase. Z mojim BMWjem bi mogoče prišel pod 1.20 vendar mi to ni ratalo zaradi napake v zadnjem krogu. Dirka se je začela precej stresno. Najprej sem skoraj nabil Eržena, ki se je nekaj lovil na štartu, potem pa sem izključno zaradi moje napake priletel v Janija (se opravičujem še enkrat). Nato pa nekaj lepih bojev za Rihtarjem in Novakom, kjer sem uboleval zarad mojga BMWja k je u klanc res totalno zamorjen, ste mi zmer ušli skor za pol sekunde na uni ravnini po prvem ovinku. Zadovoljen z rezultatom. Čestitke Denisu za dobro odpeljano dirko.

Upam, da bo še kakšna taka dirka s tem modom v kratkem.. Pa nočna seveda.. Edino mogoče bi bilo dobro če bi čas nastavil na kakšno uro ali dve prej, ker je bila noč praktično že po 2eh krogih.

LP!

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Kaj pa če bi imeli vmes med dirkami za prvenstvo na "prosti" teden imeli sproščujoče serije ("Happy Races").

Tole sploh ni slaba ideja. Mislim, da bi mel še največ udeležbe. Vsako drugo nedeljo. Vsakič drug mod, vsakič druga proga. Lahko tudi RaceON.

Sej neki tazga smo že meli lani poleti. Pa sem se jaz preselil in ostal brez konkretne internetne povezave in s tem smo bli ob server. Tko da je tisto padlo v pozabo.

Upam, da boste kej povzetke dirk pisal, da vidmo še drugi kaj se je kej dogajal :)

Mislim, da bo najboljš tako, da se mod obdrži, če je velika udeležba in zamenjaš samo progo. Če pa ni udeležbe (kar je ponavadi pri kakšnih hardcore dirkalnikih) pa predlagam menjavo za naslednjo dirko.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...