gregor vodicar 476 Napisano May 8, 2010 Share Napisano May 8, 2010 Skupusnik, tc pa stability bo pomoje na low. Lp! Link to post
jero950 16 Napisano May 8, 2010 Share Napisano May 8, 2010 A bo server odprt? Lahko bi skupaj mal pelali Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 8, 2010 Share Napisano May 8, 2010 Morm pa povedat, da zadnje čase veliko časa posvečam dirkanju z RWD avti, kateri niso nikoli preveč ustrezal mojemu načinu vožnje. Sam to so še vedno touring avti (razni BMW-ji, porschi...) in ne formule. Od Formul mi je bila kr fajn FMasters, ki smo jo vozil, ker smo bli dost izenačeni čeprav sem se velikokrat kr mal namatral, da sem jo ukrotil. Enostavno ne znam dost dobr prilagodit stila vožnje formulam in podobnim. Na to, da so to fun dirke, pa jaz gledam bolj tko, če pride do kkšne nesreče al pa če te kdo ven zrine pač ni panike... Jaz sem dirko s porschi končal že na štartu, ko me je nekdo porinil v zid. Pa sem se samo nasmehnil, vam zaželel dobro dirko in ugasnil računalnik. Če pa pravite, da se izbrana formula lažje vozi in če dirkališče ustreza temu modu...nikol se ne ve...mogoče pa res tut jaz pridem probat. Sam pol bi mi pa res prav prišel kkšen setup. Ja sej ta formula nippon je pomoje še najbolj primerljiva ravno z formulo masters. Samo da mi je dirkanje z formulami na rFactorju boljše kot v raceOn, za razliko od turnih avtov.. Zdi se mi fer, da se mod in progo najprej sproba in se potem kritizira. Men osebno je kombinacija te formule in Mugella fenomenalna, saj se res pelje tekoče in brez večjega podiranja ritma. Tudi sama vožnja nebi smela biti težka. Ale kar se tiče tvoje hitrosti sem pa prepričan, da se nebi vozu na začelju. To sklepam predvsem po eni dirki v GTR2 v Donigtonu, kjer sem te komaj lovil.. Na koncu pa končal v tvojem zadku Jest sm z default setupi enkrat odvozu 1.34.xxx se mi zdi, nism pa zihr. Ko bom začel vozit to, bom gor objavu tut setupe, (to bo po f1 dirki v Španiji) tko, da tut poskrbljeno tudi za tiste, ki mogoče niso ravno vešči dirkanja pri malo višjih hitrostih, kot so pri wtcc ali pa pri cliu. Lep pozdrav! Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano May 8, 2010 Share Napisano May 8, 2010 Meni osebno je ta kombinacija fenomenalna...Mugello kot proga je super, pa še Nipponi vse popestrijo Lepa izbira. LP! Link to post
SchumacherM 58 Napisano May 8, 2010 Share Napisano May 8, 2010 Prazn tank pa brez pomoči, pa nekak na 1.35.0 rata skor vsakic Ne zgleda pa da bi se od tega odlepu lah kej velik..mogoc desetinko,dve. Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 8, 2010 Share Napisano May 8, 2010 1:34.430-default setup, spremenjena le prestavna razmera pa goriva za 7 krogov :wink: ps: gume pa nikakor segret čez 70 stopinj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 8, 2010 Share Napisano May 8, 2010 1:34.430-default setup, spremenjena le prestavna razmera pa goriva za 7 krogov :wink: ps: gume pa nikakor segret čez 70 stopinj Probi malo spustit pritisk, pa mogoče malo povečat netativen toe spredaj.. Mogoče bo pomagalo.. Link to post
SchumacherM 58 Napisano May 9, 2010 Share Napisano May 9, 2010 Sej nočete da se segrejejo prek enih 85 stopinj. Ker sem jih na silo zagrel, ene par krogov vrtenja, na 85 in že je t sam drselo...je tistih 70 al pa slabih 80 optimalno očitno. Link to post
SchumacherM 58 Napisano May 9, 2010 Share Napisano May 9, 2010 Par sprememb vzmetenja, boljše prestavno razmerje, pa se lagano brez pomoči tolk pelje. Če gre men tolk...jojmene, ostali res ne bi smeli met problemov. Link to post
genius 3 Napisano May 10, 2010 Share Napisano May 10, 2010 Kje si dobo te merilnike od f1? Link to post
SchumacherM 58 Napisano May 10, 2010 Share Napisano May 10, 2010 Prunn napiš v google. Tv steyle morš met, od njega na njegovem blogu dobiš še mod na 2009...lah tut 2010. Link to post
genius 3 Napisano May 10, 2010 Share Napisano May 10, 2010 1.35.729 brez vsakih nastavitev Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano May 10, 2010 Share Napisano May 10, 2010 1m33.47...če pogledam po sectorjih, bi šlo tam okrog 1m32.85x Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano May 11, 2010 Share Napisano May 11, 2010 Tukaj imate moj setup...da bomo vsi 'enakovredni'. LP! PS: Uživajte v vožnji Link to post
Recommended Posts