Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Heh :D Js ne mislm nč nastavlat. Bom srečen, če bom kak krog brez vrtenja odpelal :D

Jezus, kok je to čist prehudo zame :) Naredu komi en cel krog brez vrtenja z 1.27.xxx :D Vozil bomo pa s šikano :P

P.S.: Predvidevam, da bo precej slaba udeležba tokrat ... predvsem zaradi prehudih mrcin od dirkalnikov. Tko da se verjetno obeta mal sprememba v bodoče glede modov. Bomo najbrž kake bolj švoh mašince vozil, ker večina ljudi še ne more obvladat takih mrcin. Pa pri švohnejših so dirke velik bolj zanimive, velik bolj blizu en druzga :) Bomo vidli ;)

No men je ratal z default setupom, brez vseh pomagal odpelat 1.23.3xx .... od 15ih krogov edini, da sm ga zvozu :D Pa v šikani mam še najmanj problemov. Čez tiste kucle pr pospešvanju ... sam zavrti, k na ledu :)

Malce off topic: rešitev problema tistih nadležnih wheelgunsov, ki konstantno drdrajo, se nahaja tukaj. [ok]

Hmm nisem še instal ampak jaz nimam lite rfactor a je kdo že probal?

Jaz sem, pa je tisti "klopotec" lepo utihnil. [smoke] Saj je samo pravilna sound datoteka, nič drugega.

Edit: Drugače sem pa bral po forumih in se tudi pri nekaterih retail inštalacijah pojavi ista težava.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...