FBR18 112 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Hitrejš k jst ziher ni noben zaključil... na štartu pošlatal steno ki ločuje bokse in pokasiral engine failiure se pravi nisem naredil niti 100 metrov zmagovalc...definitivno Link to post
MaverG 0 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Haha, a ti si biu pol tisti ko me je v zadnih krogih preganjo, js pa čist živčn biu ko mi bencina zmanjkovalo Jap. Sva mela že nekaj krogov prej hud dvoboj, potem sem naredil manjšo napako in si mi ušel. Potem pa vs začuden ko sem te videl poševno pred ciljem. Link to post
genius 3 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Haha jast pa čist penav ko bi lahk biu 5. Ampak dober kar je je, bo pa naslednč bolš Link to post
JeZn 120 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Super blo, čeprov malo dolgo. Mi je že davno padla koncentracija, rit bolela, ... Glede same dirke pa super. Kvalifikacije OK, čeprov je bila zlo gužva in je bilo treba pazit kdaj se gre ven da nisi zjebal krogov. Na koncu P3. Na samem startu sem odlično potegnil prišel na P2 in se Mejaku držal na riti, a le do konca drugega kroga ko mi je pred "hardom" vzelo rit na bremzanju. Sploh mi tale zadnji rallystičen del ni ustrezal. No tako me je prehitel Jerman in z razbitim avtom sem na P3 tudi pripeljal do konca. Morem pa rečt da je poškodbeni model zelo dober, malo sem udaril v ograjo pa je zadnji konc na bremzanju vedno šel po svoje in to zelo nepredvidljivo; tako da sem moral vsako močnejše bremzanje pazit. U glavnem super je ta zadeva... Še rezultati. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Matej Mejak pravi, da bi izbral avto. In glede na to, da je osvojil pole in zmagal, mislim da mu to kar pripada. Jerman Sandi - izberi dirkališče Časa imata do ju3 do 24.00 Link to post
jero950 16 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Q končal 2 in bil presenečen. Na startu izgubil 2 mesti a ostal sem miren in se skoncentriral. Na dolgo dirko in poskušal vozit kostantno nekako 15 krogov sem zaostajal za Mejakom 6s, nato padla koncentracija in naredil manjšo napako. Zadnje kroge nadziral Zupana in pazil na porabo. Z 2mestom pa zelo zadovoljen. Link to post
zokid 772 Napisano April 14, 2010 Share Napisano April 14, 2010 Čestitke vsem ki so prišli do cilja Link to post
Ale 472 Napisano April 14, 2010 Share Napisano April 14, 2010 Zdej mi je pa že žal, da me ni blo na dirko, sam sem bil res preveč zjeban...Bi še kkšno pizdarijo naredu. Vidm, da se neki pritožujete nad dolžino dirke. Pa sej še 40 min. niste vozil. To pa res ni tok velik. V ponedeljek sem na R2P vozil Škoda Enurance...eno uro in pol samo dirka. Prej pa še trening in kvalifikacije. Tist je pa blo... Link to post
zokid 772 Napisano April 14, 2010 Share Napisano April 14, 2010 Meni ok, sem pač predčasno zaključil. Ni bila predolga na race2play, ni dirke izpod 30 min + kvali + warmup + trening pa hitro prideš na uro pa nekaj! Endurance škoda pa itak 1,5 ure + ostale prčkarije! Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 14, 2010 Share Napisano April 14, 2010 Ne vem, koga sn nabil...iskreno sori Prvič v cliu... Mene, v prvem krogu pred tisto šikano v hrib Sej ni problema, sam mirkejte drugič mal pa kaj ste eni delal na practice pa qual...pobje treba kdaj bremzat, ne gre vse napolno. EDIT: tole glede zbiranja proge pa avtov....najbolš da se najprej avto, potem pa progo zbere...da ne bomo kakšne kartinge po šlajfu pelal Link to post
MatejMejak 11 Napisano April 14, 2010 Share Napisano April 14, 2010 Js sem izbral tele mašince: Mod dobite pa na rFctor central ali tuki Link to post
PEK 2 291 Napisano April 14, 2010 Share Napisano April 14, 2010 Oja... ta mod mi je pa eden bolj všečnih. Link to post
jero950 16 Napisano April 14, 2010 Share Napisano April 14, 2010 Čakam Mejaka da prvi izbere avto nato se bom lažje odločil za progo. Nekateri se mal bolše pripravite, kot na prvi dirki. Tisti ki prej nič ne potrenira, je brez veze da pride na dirko, ker na dirki se ne naučis pasti proge in nastavitve avta. Link to post
mzajcek 4 Napisano April 14, 2010 Share Napisano April 14, 2010 Jaz pa se opravičujem za svojo odsotnost, mi jo je SIOL zagodel, sem bil nazaj online komaj 21:30 nekje in tako žal nisem mogel vozit, sem bil kar malo jezen.. pa tako sem se veselil dirke. Link to post
jero950 16 Napisano April 14, 2010 Share Napisano April 14, 2010 Js sem izbral tele mašince: Mod dobite pa na rFctor central ali tuki Ko sem jas pisal si ti poslal, telepatija Link to post
Recommended Posts