Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Ko sva dirkala z Mirkom, sem z 997 spravil skozi 1.32.xxx (on je celo imel 1.31.xxx kvalifikacijski čas z F430, se mi zdi), dočim imam z F430 okoli 1.34.xxx. Malce bo še treba izpiliti setup pa bo. [smoke]

Takšen program jaz uporabljam na drugem monitorju.

Rabiš pa simadapter ter simview! Linka zdaj nisem našel, pošlji mi mail pa ti pošljem fileje! [jezik12]

Ko sva dirkala z Mirkom, sem z 997 spravil skozi 1.32.xxx (on je celo imel 1.31.xxx kvalifikacijski čas z F430, se mi zdi), dočim imam z F430 okoli 1.34.xxx. Malce bo še treba izpiliti setup pa bo. [smoke]

:blink: Jaz sem peljal z polnim tankom in hard gumami 1.31.5... pa ziher še nisem nadrkan... ne vem... čudno to... govorimo o isti pisti... motodrom most s šikano takoj po cilju desno?!?

Kolkr sm pa Q probal 1 krog na hitr pa je blo 1.29 neki...

Še par stvari...

Kaj, če sploh, je razlika med LM (hard, medium, qualifiing) in navadnimi (hard, medium, qualifiing) gumami??

Drugo pa, upam da ne bo problem, če eden izmed voznikov tist dan ugotovi da nima časa in potem drugi voznik sam odvozi celo dirko, kjub temu da sta oba prijavljena... ker se mi zdi da bo že itak problem kolk nas bo, potem pa da ti še team mate odpove [buzara]...

Glede gum nimam pojma kaj je razlika. Sam nism opazu kšne razlike med njimi.

Jah glede dirkačev je pa tko, da noben ne more neki 100% zagotovit d bojo vsi. Pač datum in ura so znani, vsi vejo pol je pa na folku če so resni al pa ne. Pač če ostaneš sam bo mogoče še kdo pa gresta magar tista dva v eno ekipo, al pa sam furaš 3 ure.. Lej glede se lahko razglablja še ne vem kolk časa, ampak dejstvo je da dirkamo a zabavo in če takrat ni časa ga pač ni:S Se mi zdi pa fer in povsem izvedljivo, da se za take stvari povej par dni prej.

Lp!

Da ne bo še kdo napačne verzije downloadal tko kot jaz! Ko ste na rFactor central, odklikajte na v2.77P in ne na v2.2LMP

No sej lahko, da sem jaz edini bedak :P Just in case [smoke]

Btw, glede na to, da prvič vozim kake RWD mrcine s 500HP, sem kar presenečen, da se večkrat ne zavrtim. Najboljši čas na verziji s šikano pa imam 1.29.9xx. Seveda je še dovolj prostora za izboljšave. A je še kdo, ki je brez sovoznika, da se prijaviva kot ekipa?

Huh, aliens. :P Kakšne pa imate kaj čase z F430?

Edit:

Takšen program jaz uporabljam na drugem monitorju.

Rabiš pa simadapter ter simview! Linka zdaj nisem našel, pošlji mi mail pa ti pošljem fileje! [jezik12]

Ja, pa res. Sem že našel in deluje super. Hvala. ;)

1.30.6xx ... Z default setupom, samo Q gume sm dal gor pa benza 15L. Sam mam občutek k da ma Ferrari 200HP več kokr porš, ker ga moram čist na vsakem izhodu iz ovinka lovit.

Jaz bi pa rabil kak nasvet pri setupu. Zadnje gume se mi občutno pregrevajo. Se da to kako z nastavitvami popravit al je to bolj odvisno od same vožnje? Opažam, da mi pri izhodih iz ovinkov zadnje notranje kolo vrti v prazno. Katera nastavitev diffa to omili?

V zadnje gume dodaj vec tlaka, glede diffa si pa oglej tole.

Once again it all comes down to testing, finding a compromise and deciding what's best for the conditions, but here's a couple of quick thoughts; If the car is tight at corner entry try decreasing the coast setting. If the car is loose at corner entry try increasing the coast setting. If the car it tight at corner exit try decreasing the power setting and if the car is loose at the corner exit try increasing the power setting. However in all cases you can only increase or decrease the settings up to a point and what and where that point is only you can decide.
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...