Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Hvala bogu za izgubo trakcije. :) Tukej se mi res zdi tko kot bi kak NFS igral na zalost. Mogoče ferarija kaj bolj zanaša...

Mogoče sm preveč kritičen do tega gripa ker imam velik raj avte z malo gripa (TCL, HistoryX, V8, E90, endurances,..) kot pa tiste s polno gripa (razni prototipi in moderni openwheel)...

Recmo s temu porscham tut "krofov" ne morm delat, mozno je sicer, da je default setup tako zanic/dobr hehe.

Vodicar za tist .ini se pa zmenva pol na msn.

Ja ja...to je setup... sm tud jaz kar gledal kako ne morem avta obrnit... dif je na totalno premal nastavljen default...

Ja Grega, bi te potem kar prosu če mi pošlješ, če še nisi [ok]

Ena zanimivost. Na Facebooku sem naletel na kerlca, ki trdi, da Acura team (American Le Mans Series) uporablja simulator, katerega srce in dusa je rFactor z ILMS 2.77 modom.

John: For what its worth; The simulator used by the Acura Team runs on rFactor and uses the ILMS 2.77 mod.

Uros: Could you post a factual source on that? :D

John: As far as the factual source Speed did a special on the Acura Team and gave about 10 minutes to the awesome simulator built in Newport Beach. One of the guys that runs rFactor with BR1 (Mr Cammy) has been on the simulator and posted photos. Its ILMS 2.77, although he didn't know if the physics had been tweaked; he mentioned it felt a little different but that could have been due to the controls. The steering wheel literally has enough power to break your wrist if you hit a wall - he was warned emphatically to let go if in doubt. Quite a bit different from the G25 he used.

Zanimivo, ni kaj.

Ne, tega pa res nisem vedel (drugače niti ne spremljam F1). Sem si pa malce ogledal rFpro uradno stran in obljubljajo marsikaj (in razložijo, zakaj so se odločili za rF podlago za pogon).

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...