Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

Jst bi tud vozu, če bi mi rfactor delal.

Dokler nisem zrihtal mi je štekal tudi offline, vendar sem to zadevo popravil, ko sem vklopil vertical sync na on. Ko pa se prijavim na katerikoli strežnik mi pa začne obupno štekat. V bistvu se v nobenem primeru ne da vozt. Internetna povezava definitivno ni kriva tako da lahk ta vzrok kr stran damo.

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Zdej ne vem kok mas dobro kisto, ampk probi magar zmansat same zahteve. Pa nastimi si na dx7. Ce ti se zmer ne dela probi magar s ksno drugo instalacijo:/

Enkrat vem d je bla tut ena zadeva z matchmakerjom, kjer je na online zastekal na usakih 5s za kratek cas. Vem d smo takrat mogl nek "chatlogon" al neki tazga sklopit v fajlih. Kolk mas pa fpsjev?

V multiplayer.ini spremen tole vrstico:

"Auto Join Chat Server" iz 1 v 0.

Če ni to pol se bomo mogl pa še mal drkat... :P

Hm, po mojem bi moral rFactor leteti tudi na relativno švohtni mašini na DX9 vse na high/max (ker meni dela lepo in nimam ravno sanjske gejmerske mašine).

Verjetno vzrok tiči nekje drugje.

Predvsem poglej, če so odprti vsi porti, katere rabi rFactor. > link

Snami si še DestroY rFactor Tweaker, in si nastavi, da ti naj posnetke shranjuje v pomnilnik in ne na disk (trenutno ne vem točno, kje se nahaja ta nastavitev, ker nisem doma) ali jih pa popolnoma izklopi (oz. delno, če nastaviš, da ti naj shranjuje samo hotlape). > link

Drugače je pa tako na pamet težko reševati težave. Rabimo več informacij (hardware, OS, antivirus, če si za routerjem, itd. itn.). :wink:

http://www.slo-racing.com/index.php?/topic/408-slo-racing-vzdrzljivostna-dirka/page__view__findpost__p__22166

p.s. Mislim, da morate za glasovanje najprej pritisniti tipko izbriši moj glas, nato pa glasovati za klasso. Zakaj je tako ne vem, verjetno bi Maxl znal več o tem povedat. Če bojo slučajno kkšni problemi povejte.

Lp!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...