skopusnik 1 374 Napisano September 27, 2009 Share Napisano September 27, 2009 jaaa faaaaaaaaaaaak. u PM...zdej pogledam pa vidm da bomo Monzo pelal, ne pa Imolo grem zdej Monzo trenirat Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 27, 2009 Share Napisano September 27, 2009 hahaha bom še js mogoče dans par krogov odpelal, da vidm, če sm kej konkurenčen Pa se vam mogoče pridružim ju3 Link to post
Sawyer 0 Napisano September 27, 2009 Share Napisano September 27, 2009 Mene jebe to da ne delujejo več online setupsi. Brez pa se mi zdi brezveze ker so default setupi tudi po sekunde slabši 90% časa. Za neko štelanje pa še nisem imel nikdar časa. V rfactorju majo vsej tiste slidere da nekaj na brzino skup spocam, tak da bom reje pusto špil in ga poslav v arhiv. Vbistvu sem tudi pričakoval da bodo setupsi večinoma prosto dostopni na forumu tu. Noja... Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 27, 2009 Share Napisano September 27, 2009 no evo, sem še Monzo probal( f*kjena pista). Link to post
PEK 2 291 Napisano September 27, 2009 Share Napisano September 27, 2009 Sawyer za monzo je pa najlazi nardit setup... Prestave popravš, daš spredn wing na 1, zadnga na 1-3 tm nek... toj pa to. Potem ko maš tega base setup itak za vse proge spremenis le wing pa prestavno razmerje... Odpelu sm ze vse proge mljonkat v gtr2 pa druzga s setupom nism počel. lenoba ni izgovor. Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 27, 2009 Share Napisano September 27, 2009 zadni spojler 1-3?? jst ga mam na 8 Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 27, 2009 Share Napisano September 27, 2009 Na 3 je nekak najnižje..vsaj za BMWja..čas mam trenutno 1.51.2...Končna okoli 275..vpije ko marija Pa dajte malo prej na voljo server za treninge, še to ne vem katera verzija Monze se vozi..03 ali 04. Link to post
Sawyer 0 Napisano September 27, 2009 Share Napisano September 27, 2009 No ja sem našel neke setupe online za bmw, tak da pridem jutri, če ne pride kaj vmes. Čeprav mislim končati z GTR2 takoj ko dobim RaceON. Link to post
Spiky28 4 Napisano September 27, 2009 Share Napisano September 27, 2009 pozdravljeni, čeprav sem nov na forumu in s skoraj nič izkušnjami, sem se vseeno odločil jutri dirkat z vami Ko je prišel ven shift sem usposobo moj star volan (še iz dobe win98 ),sicer je bil malo problem z driverji ampak zdaj dela. no...seveda je bil shift razočaranje! Par dni nazaj pa sem "odkril" vašo stran, videl da se bliža dirka v gtr2, igro sem imel že na cdju, rabil sem še free-online-key, potrebne patche in že laufa ps.upam da ne bom imel jutri problemov s povezavo na server lp Link to post
Sawyer 0 Napisano September 28, 2009 Share Napisano September 28, 2009 Kolko časa pred dirko lahko avto menjaš? Ker do osmih me nebo doma. Zaenkrat imam pač zasilnega BMWja izbranega in neki setup. Bi še pa rad probal Porsheja, za kerega sem si tudi pravkar setupse nabavo, ter en alternativnih BMW setup. Go with what you know. Sej vem, vendar sem zelo nezadovoljen z avtom. Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 28, 2009 Avtor Share Napisano September 28, 2009 Kadar hočeš....odjavi se in se nato z drugim avtom prijavi. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 28, 2009 Share Napisano September 28, 2009 dones sem se za vsak slučaj odjavil od dirke ker ne vem če bom uspel priti zaradi službe ..na srečo se konec tedna začne faks in potem bo več časa za dirkanje Link to post
tifos 1 Napisano September 28, 2009 Share Napisano September 28, 2009 Danes tudi mene ne bo. Malo sem še utrujen od relija Velenje pa še igre ne morem zagnati, mi stalno javlja napako. Ne vem kaj je narobe, vendar sumim na antivirusni program, ki sem ga posodobil, ker mi je potekla enoletna licenca. Igra je pa tudi original s patchom EU 1.1 in novim patchom za igranje online. Se mi ne da razmišljat. Lepo in korektno dirko Vam želim. Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 28, 2009 Share Napisano September 28, 2009 kaj zdej a bo server al ne? Link to post
Recommended Posts