iReZz 4 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 Koliko nas je "SLOteamovcev" sploh aktivnih v pokalu? Ker glede na prejšnjo dirko, ni bilo ravno solidne prisotnosti z naše strani. Link to post
PEK 2 291 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 V Pro mislim da smo fural trije. (Jaz, Miha in Daks) Upam, da bomo še naprej vsaj trije, ker je res top prvenstvo. Proge super, zdaj nas čaka še celo dež. Link to post
daks 193 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 V Pro mislim da smo fural trije. (Jaz, Miha in Daks) Upam, da bomo še naprej vsaj trije, ker je res top prvenstvo. Proge super, zdaj nas čaka še celo dež. + Bašelj Ja men je tut zlo všeč, pa še server ni nikol prazn, kadarkoli greš, se dobi 5-10 ljudi Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 Jst nisem 100% da peljem to sredo, mam neki dela A se je treba kej "odjavit" za eno dirko? Link to post
PEK 2 291 Napisano June 5, 2012 Share Napisano June 5, 2012 Votajte, če hočte WET al NE. http://amknk.16.forumer.com/viewtopic.php?t=2405 Link to post
zokid 772 Napisano June 6, 2012 Share Napisano June 6, 2012 video kičevo bemti ko ima hudič mlade jih ima dosti danes crknil pc, ga bo treba raztrgat da vidim koliko je skode, spet nebom mogel trajbat yugeca 1 Link to post
play 502 Napisano June 6, 2012 Share Napisano June 6, 2012 Sm je pošten kičevo, lepo zgleda, lepa kolona na začetku!! Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 6, 2012 Share Napisano June 6, 2012 Men je med nalaganjem druge dirke ven vrglo Link to post
PEK 2 291 Napisano June 6, 2012 Share Napisano June 6, 2012 ja je 10 min warmupa blo še.. bi lahko nazaj joinal. zame zanimive dirke. V prvi dirki se boril vse kroge z Janoshom in na koncu zmagal. R2 6. mesto po glupi napaki... lahko bi bilo bolje Daks hvala, ker si se umaknu, ne bi blo treba, tisto ko sem te rinil je zato, da sva sla oba hitrej po ravnini 1 Link to post
iReZz 4 Napisano June 6, 2012 Share Napisano June 6, 2012 Čestitke Janko za zmago! Lepa tekma, zanimiv boj z Janoshem. Glede druge dirke pa škoda, bo drugič boljše. Zanimivo bo še vse skupaj. Link to post
daks 193 Napisano June 7, 2012 Share Napisano June 7, 2012 Dirke z mešanimi občutki Na Q uredu krog, in P5, tko da zelo zadovoln! R1: Pogruntu kako se bolš štarta, namest vrzt u brzino, spustit sklopko z gumbom na volanu Štart super, sicer v ovinkih izgubim eno mesto, potem pa zakon borbe, ene 2-3 kroge. Sem bil res konkurenčen, super kazalo, potem pa v levem 180' zadnja desna na travo, in se je začelo... me vrze počez, stopim na gas da ulovim, mi rata zravnat pa direkt v količek, spušča guma, pridem do boxov, prekoračil hitrost, dobim drivetrough, izvedem stop'n'go, tko da še enkrat na drivetrough. Se pravi 3 postanki, haha, zmaga No potem sem peljal do konca v upanju da kdo še odstopi, da vsaj štartno pozicijo za R2 izboljšam. P19 R2: Štartat tam v ozadju je kar je*a, poka, vsak po svoje mal.. potem pa počasi napredujem, in tam nekje na P13 pridem do Jankota, pa sem bil sigurn da je Miha, tko da vozim pred njim ene 3 kroge, potem vidim na razpredelnici kaj in kako, tko da popustim na ravnini, drugače bi že prej.. No do konca še par prehitevanj in P9. Točke! Rezultat ni najbolši, sem pa vsaj z vožnjo v R2 zlo zadovoln, pa še par točk prispeval za SLOteam, tko da cool Pa čestitke Janko za P1, si morem pogledat replay ko pridem domov! Link to post
daks 193 Napisano June 7, 2012 Share Napisano June 7, 2012 Naslednja: Beranovac, Srbija: Hitra ko hudič Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 7, 2012 Share Napisano June 7, 2012 Tle se pa bo draftal Pejte mal potrenirat, da boste na Q vlakca fural Link to post
Recommended Posts