Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

V Pro mislim da smo fural trije. (Jaz, Miha in Daks)

Upam, da bomo še naprej vsaj trije, ker je res top prvenstvo. Proge super, zdaj nas čaka še celo dež. :)

V Pro mislim da smo fural trije. (Jaz, Miha in Daks)

Upam, da bomo še naprej vsaj trije, ker je res top prvenstvo. Proge super, zdaj nas čaka še celo dež. :)

+ Bašelj

Ja men je tut zlo všeč, pa še server ni nikol prazn, kadarkoli greš, se dobi 5-10 ljudi :D

video kičevo

bemti ko ima hudič mlade jih ima dosti danes crknil pc, ga bo treba raztrgat da vidim koliko je skode, spet nebom mogel trajbat yugeca :twisted:

• Upvote 1

ja je 10 min warmupa blo še.. bi lahko nazaj joinal.

zame zanimive dirke.

V prvi dirki se boril vse kroge z Janoshom in na koncu zmagal.

R2 6. mesto po glupi napaki... lahko bi bilo bolje :)

Daks hvala, ker si se umaknu, ne bi blo treba, tisto ko sem te rinil je zato, da sva sla oba hitrej po ravnini :)

• Upvote 1

Dirke z mešanimi občutki :)

Na Q uredu krog, in P5, tko da zelo zadovoln!

R1: Pogruntu kako se bolš štarta, namest vrzt u brzino, spustit sklopko z gumbom na volanu [owje]

Štart super, sicer v ovinkih izgubim eno mesto, potem pa zakon borbe, ene 2-3 kroge. Sem bil res konkurenčen, super kazalo, potem pa v levem 180' zadnja desna na travo, in se je začelo... me vrze počez, stopim na gas da ulovim, mi rata zravnat pa direkt v količek, spušča guma, pridem do boxov, prekoračil hitrost, dobim drivetrough, izvedem stop'n'go, tko da še enkrat na drivetrough. Se pravi 3 postanki, haha, zmaga [champ] No potem sem peljal do konca v upanju da kdo še odstopi, da vsaj štartno pozicijo za R2 izboljšam. P19

R2: Štartat tam v ozadju je kar je*a, poka, vsak po svoje mal.. potem pa počasi napredujem, in tam nekje na P13 pridem do Jankota, pa sem bil sigurn da je Miha, tko da vozim pred njim ene 3 kroge, potem vidim na razpredelnici kaj in kako, tko da popustim na ravnini, drugače bi že prej.. No do konca še par prehitevanj in P9. Točke! :D

Rezultat ni najbolši, sem pa vsaj z vožnjo v R2 zlo zadovoln, pa še par točk prispeval za SLOteam, tko da cool [ok]

Pa čestitke Janko za P1, si morem pogledat replay ko pridem domov!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...