Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Super dirka je bla, smo se dobro lovil, in proga je res odlična!

Sicer mi je v R1 zmanjkalo pol litra bencina, pol sm komej čaku da gremo še R2, in sem seveda pozabu

dolit 1 litr, tko da spet isto. Super je vozit ne prehitre avte, so borbe res na centimetre :D

• Upvote 1

Meni osebno je ta mod brezvezen. Sem pač bolj ljubitelj GT3, kjer vozilo nekaj da od sebe. Z temi fičoti bi bilo fino voziti po gokart progi [iz] Če bi imel čas in bi se organizirala dirka z GT3 bi se je z veseljem udeležil [ok]

Super dirka je bla, smo se dobro lovil, in proga je res odlična!

Sicer mi je v R1 zmanjkalo pol litra bencina, pol sm komej čaku da gremo še R2, in sem seveda pozabu

dolit 1 litr, tko da spet isto. Super je vozit ne prehitre avte, so borbe res na centimetre :D

hahaha to pa si imel smolo z bencinom [Joj]

moreš met WTCC 87' torej BMW, ALFA, MERCEDES(ko ga dobiš iz tega ko ga dol potegneš velja pa ta ko se prikaže v skupini WTCC 87') mislim da je še volvo tud v skupini :D

Miha tisti ki se nardijo v skupini Mercedes 190, se bojo uporabili kasneje. Najprej se bo tisti, ki je šel med WTCC87 ;)

Vse kar rabite je RACE07. To mate vsi. :P

Volvota ne bomo uporabili, ker je prišel mislim da z RETRO, ali nečim drugim, v glavnem v RACE07 brez add-on ga ni.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...