Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

Nevem zakaj nebi. Tam je to ja kjer si rekel. Saj setup ni bil nič spremenjen drugače... Tisto kar ti da igro potem pa prestave mal premešaš in steering lock. Pa bremze glede na voznjo. :)

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Sm mislu da špil potegne na kak svoj server al pa kej tazga, pa da men noče. Ubistvu ste mel pač svoje sete..:) Me pa zanima če bi ti lahko mojga dal probat da bi povedu kaj je ok in kaj ni??

Težko je probavat od drugih ker ima vsak svoj način vožnje :) Se spomnim ko sem šel par let parkrat na F1 server z setupom od drugih. Pa sem bil na krog par sek počasnejši kot z mojim skoraj default setupom ;)

lol.

Sami komedijanti! :)

marko pri teh se res ne pozna veliko setup, sploh pa glede na to da dobiš KG glede na tvoj Q čas... :) Ni se kej za bat, prav veliko noben ne spremeni. 3-4 parametre to je pa to. Jaz bolj zaradi navade, kot pa da bi nekaj poštudiral. :)

Dirka bo očitno v Torek 28.2.2012

Če koga zelo moti dež naj pove, ker drugače bosta obe dirke po vsej vrjetnosti DEŽNE! Bo pa od jutri zvečer na voljo server, da probate dežne razmere.

Jst če ne poklikam par stvari nism srečn, pa prov al pa narobe :) uglavnem pa da je lažje za vozit. Kile pa tut ja, je bl zadnč videt ja :) 2 žakla cementa pa je marsikej drgač :)

Glede dirke pa, torek ql, glede dežja pa, men osebno proga ne diši preveč, tak da nej še mal bol smrdi z dežjem posipana :) hehe

Jst če ne poklikam par stvari nism srečn, pa prov al pa narobe :)

Jst isto :) Ubistvu kej več kot sam steering lock, prestave pa bremze poklikam, sam ne vem al na bolš al slabš :D haha

Glede dežja...Hm, bi znal bit zanimivo :) Mene načeloma ne moti :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...