Aggressor 20 Napisano February 6, 2012 Share Napisano February 6, 2012 2. Luka Jerič (BMW) EDIT: upam samo da do takrat zrihtam bremzo.. Logitek počas umira Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 6, 2012 Share Napisano February 6, 2012 Se opravicujem ..... sicer pa vas nebom vec moto.... No no, malo zadihaj, eno babo si privošči pa naprej trenirat... 3. mesto je bilo ziher tvoje, samo malo manj napak pa je Opazil...takoj po dirki sem zrihtal profil. Debata je pa tudi mene motila, pa še izklopit nisem znal chata Tale 70s ring mi pa ni kej preveč všeč, naslednjič bi rajši vozil navadno... ta je mal površno zmodelirana in dolgočasna, kar ubija vzdušje. Meni je pa proga super... ko voziš na meji je kar nekaj ovinkov od vseh 147 ki te hočejo ubit ali samo vržt iz proge. Dobil sem motivacijo da spet inštaliarm GPL Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 6, 2012 Share Napisano February 6, 2012 4. Miha Fabijan (BMW) Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano February 6, 2012 Share Napisano February 6, 2012 BMW i dalje za mene Link to post
Lanny 8 Napisano February 6, 2012 Share Napisano February 6, 2012 Zgleda ne razumes v cem je bla fora..... z nekom sem mel kontakt in me je obrnilo na streho..... ko pa bi me moralo obrnit na kole pa mi je vse skupaj zastekalo.... 5 minut ni niti esc prijel... Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 6, 2012 Share Napisano February 6, 2012 Ja ja, se zgodi Govorim o tistem kar se je potem dogajalo... "volan šenkam, zbrišem igre, nikoli več, ..." škoda jeze, se zgodi, si par minut/ur jezen, pol pa naprej trenirat Link to post
Lanny 8 Napisano February 6, 2012 Share Napisano February 6, 2012 Saj to mas prav ampak se mi bv z zdi da na 3 mesce glih eno dirko peljem pa se te mi neke sfuka heh... Link to post
Ale 472 Napisano February 6, 2012 Share Napisano February 6, 2012 Lanny večkrat morš peljat, pa bo bolše razmerje... 1 Link to post
Lanny 8 Napisano February 6, 2012 Share Napisano February 6, 2012 Jas bi vsak dan vozo ampak nimam pojma kje pa kaj.... Link to post
daks 193 Napisano February 6, 2012 Share Napisano February 6, 2012 Meni je pa proga super... ko voziš na meji je kar nekaj ovinkov od vseh 147 ki te hočejo ubit ali samo vržt iz proge. Dobil sem motivacijo da spet inštaliarm GPL Itak, gpl je super igrca! In še dela na 7ki bp Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 6, 2012 Share Napisano February 6, 2012 Jas bi vsak dan vozo ampak nimam pojma kje pa kaj.... Targa 1970 World Sports Car Championship Svetujem da začneš s kakim Porsche 914, da se malo navadiš proge. Odpelji kak krog ki se ti bo zdel soliden pa mi ga sporoči. Lahko greva tudi kdaj skupaj. V rfactorju imaš neskončno možnosti, tako da je "kje pa kaj" odgovor pred tabo. Probaš lahko tudi race2play, tam se vedno kaj najde Link to post
Lanny 8 Napisano February 6, 2012 Share Napisano February 6, 2012 saj to sem tak vozo takrat z vami..... kaj se pa race 2 play tice pa mi ni glih vsec ker majo zlo malo dirk z starejsimi avti.... kje pa kaj pa je blo misleno za dirke ker sam sem itak vsak dan vozo... Link to post
Aggressor 20 Napisano February 6, 2012 Share Napisano February 6, 2012 Tomaž: u tole Targo bi pa tut js kdaj šel odpeljat.. sicer jo sem pa tja kdaj peljem v Race07, ampak si bom dal še v rF- res je nora proga Link to post
Recommended Posts