Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

Jaz ne morem prit na server. Meni napiše: Game not available. Host may be running an upadated or modified game. Class: Unknown. Mam pa original Gt expansion. Saj neke sile in potrebe ni da moram igrat to ampak sem pač hotel sprobat ta dva avta.

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Jop ta Slo GT dodatek sem potegnil dol. Zdaj edino če ga nisem pravilno skopiral v STEAM/STEAMAPPS/"TVOJSTEAMIME"/RACE07/. Me mora ko prekopiram ta dodatek v svoj direktorij vprašat da prekopira in zamenja? Jaz sem skopiral Gamedata in UiData v /mojeime/Race07 in me ni nič vprašalo če zamenja kaj? Upam da me razumeš kaj hočem povedat :D

Evo, čeprav je bila prva odločitev Porsche bom sedaj vozil italjana ... Enostavno je zmanjkalo časa da bi probal še BMW-ja, sploh pa jih je že veliko na startu.

Fantje, če ma kdo cajt testirat naj prosim potestira če sta avta ENAKO hitra, ker pač en ni original iz te klase. Če je kakšen od dveh 1sec hitrejši bi blo fajn mu dat kakšen dodaten KG, da stvari izenacimo. Mislim da je tko dirka zanimivejša. :wink:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...