Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Čestitke Mirkotu za zmago.

Teh formulc jaz enostavno ne zastopm... :) Vse škripa po ovinkih in občutek mam kot bi spačka vozu da se vse tko nagiba. :) Kolo sprednje mam pol ovinkov v zraku, res nič jasno. :P

Uglavnem, slab sem bil. Sm mel pa dobre boje z Zupanom in Mrharjem.

Mogoče mi pa mađarska ne gre, ker sm pjan alpa mačkast tam zmeraj. :P

Ne jamrat da vam ne gre, če sem bil več kot sekundo za predzadnjim na kvalifikacijah :D

Štartal Še kar vredu, pridobu par mest v prvih ovinkih, pol me pa v Šikani dvigne na dva, skor prevrnem, zadenem z enim redbullom in me je čist zjebal :D

Kaj čemo zmaga je zmaga pa tudi, če je bolj kot ne po sreči. :shock:[champ]

Videl sem Vodičarja kako se je obrnu v prvem ovinku, potem pa še šostra kao se je zvrnu v šikani in ko sem videl čase ostalih po prvem krogu se mi je en malo nasmejalo pa me je hitro minilo, ko sem opazu, da mi Vodičar po pol sekunde jemlje na krog in še sreča da se je prej končal kakor se je, ker drugače nebi pil pira zdejle (al pa).

Treba še ponovit te dirke [ok]

• Upvote 2
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...